Kristina Eplgejt na poslednjoj dodeli nagrada u karijeri: Bolesna glumica se pojavila sa štapom koji je privukao veliku pažnju (FOTO)

27.02.2023

18:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Na njemu je bila ispisana snažna poruka

Kristina Eplgejt na poslednjoj dodeli nagrada u karijeri: Bolesna glumica se pojavila sa štapom koji je privukao veliku pažnju (FOTO)
Kristina Eplgejt - Copyright Profimedia

Glumica Kristina Eplgejt je početkom ovog meseca najavila kraj svoje glumačke karijere, jer multipla skleroza od koje boluje već skoro dve godine, uzima sve više maha i onemogućava joj da radi.

Profimedia
 

Kraj karijere

U intervjuu koji je tada dala za Los Anđeles Tajms, glumica je rekla da će njeno pojavljivanje na dodeli SAG nagrada, 27. februara, simbolično označiti kraj njene karijere.

- To će verovatno biti moja poslednja dodela nagrada i to je velika stvar. Više ne mogu da ustajem u pet ujutru i provodim od 12 do 14 sati na snimanju - otkrila je glumica i rekla da neće sasvim prestati da se bavi televizijom i filmom, već da planira da se posveti produkciji.

Profimedia
 

„Jebi se, multiplo"

Kristina se sinoć na ceremoniji dodele pojavila sa svojom ćerkom, noseći štap koji je privukao veliku pažnju, jer je na njemu bila simbolična poruka.

Naime, na štapu su bila ispisana slova "FU" i "MS", što u prevodu znači: "Jebi se, multiplo."

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike