Najveći gubitnici "Zlatnih globusa": Da li će ih zadesiti ista sudbina na dodeli Oskara? (FOTO/VIDEO)

08.01.2024

20:30

0

Bili su favoriti

Najveći gubitnici "Zlatnih globusa": Da li će ih zadesiti ista sudbina na dodeli Oskara? (FOTO/VIDEO)
Pedro Paskal, Bredli Kuper i Mago Robi - Copyright Profimedia

Ako se po jutru dan poznaje onda se Margo Robi i Bredliju Kuperu ne piše dobro. Na sinoćnjoj dodeli nagrade Zlatni globus, film "Openhajmer" je doživeo trijumf a Bredli Kuper i Margo Robi iako su važili za favorite ostali su praznih ruku.

Profimedia
 

Veruje se da su "Zlatni globusi" lakmus papir za dodelu Oskara, i ako je tako onda će Kuperu i ovog puta izmaći Oskar.

Naime on je ostvario sjajnu ulogu u filmu "Maestro" ali mu je Globus izmakao zahvaljujući nimalo manje maestralnom Kilijanu Marfiju koji ga je uzeo za ulogu u "Openhajmeru".

Margo Robi "utešna nagrada"

Takođe, Bredliju Kuperu je izmakao Zlatni Globus i za najbolju režiju, a ovog puta statuu mu je uzeo velemajstor Kristofer Nolan takođe za film "Openhajmer".

Profimedia
 

Margo Robi je takođe, jedna od gubitnica Zlatnih globusa. Iako je kao jedan od producenata filma o popularnoj lutki, možemo reći da je na kraju dobila "utešnu nagradu" za najbolji blokbaster, Globus za ulogu joj je "otela" sjajna Ema Stoun za ulogu u filmu "Jadna stvorenja".

Trijumf "Openhajmera" je toliko bio ubedljiv da je Kristofer Nolan uspeo da Martinu Skorsezeu izmakne Globus za mnogi tvrde njegov najveći film u karijeri "Ubistva pod cvetnim mesecom".

Paskal se "rasplakao"

Jedan od većih gubitnika je i glumac Pedro Paskal, koji je osvojio ceo svet, ulogom u postapokaliptičnoj seriji "The Last of Us". On se na dodeli  Zlatnog globusa, pojavio sa zavojem na ruci. Njemu je Globus "uzeo" Kiran Kalkin, koji ga je osvojio za seriju "Succession".

Profimedia
 

Paskal je toliko bio veliki favorit da Kalkin nije odoleo da se našali na njegov račun

"Popuši mi, Pedro! Oprosti! Moj je" - našalio se, a kamere su se zatim okrenule prema Paskalu koji se pretvarao da plače zbog njegovih reči.

Čini se da je Paskal, prilično "dostojanstveno" podneo poraz, a samo on zna kako mu je zaista bilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike