Margo Robi o sudbini svog zločestog lika: Harli Kvin može sve (FOTO/VIDEO)

05.01.2024

18:00

0

Ona ima posebnu želju za svoju junakinju

Margo Robi o sudbini svog zločestog lika: Harli Kvin može sve (FOTO/VIDEO)
Margo Robi kao Harli Kvin - Copyright Profimedia

Glumica Margo Robi, je kao zločesta Harli Kvin igrala u tri filma "Suicide Squad", "Birds of Prey" i "The Suicide Squad", a sada je otkrila da ovu ulogu želi da preda drugim glumicama.

Profimedia
 

Tokom intervjua za "Variety", Robi su pitali o tome šta ona misli o Lejdi Gagi u predstojećem filmu Toda Filipsa "Džoker: Ludilo udvoje".

Harli je zabavna

Robi je odgovorila da je "uvek želela" da druge glumice igraju Harli Kvin i da vidi šta sve može da donose tuđa interpretacija ovog lika.

- Uvek sam želela da Harli bude lik koji će se prenositi drugim glumicama da ga igraju, kao što je to slučaj sa toliko mnogo muških likova - rekla je Robi za Variety.

 

Kako je dodala:

Profimedia
 

 - Harli je toliko zabavna i može ići u toliko različitih pravaca.

Sudbina Harli kao sudbina muških likova

Komentari Robi i njeno priznanje da različite interpretacije i pravci lika reflektuju poređenja sa muškim likovima koji dobijaju višestruke verzije (sa različitim glumcima) na filmu i/ili TV-u.

Profimedia
 

Dobar primer lika koji dobija višestruke portrete uključuje Brusa Vejna kao Betmena, koji je poslednjih godina tumačio Robert Patinson u Betmenu iz 2022. godine.

Ipak, u prošlogodišnjem DC filmu "The Flash", Ben Aflek, Majkl Kiton i Džordž Kluni pojavili su se kao varijacije lika. A WB još uvek nije objavio ko će igrati maskiranog osvetnika u predstojećem filmu "Batman: The Brave and the Bold".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike