Šokantan praznični intervju Kevina Spejsija: Netfliks postoji zbog mene! (VIDEO)

26.12.2023

16:45

0

Autor: Dejan Ćirić

"Ja sam ih stavio na mapu, a oni pokušali da me ponize", ističe glumac

Šokantan praznični intervju Kevina Spejsija: Netfliks postoji zbog mene! (VIDEO)
Copyright Profimedia

Poslednjih pet godina, otkako je optužen za seksualno zlostavljanje, glumac Kevin Spejsi oglašavao se za praznike snimajući božićnu čestitku indikativnog značenja kojom je isticao kako nije kriv za ono što za šta se optužuje. Ovog Božića, prvog nakon što je proglašen nevinim, odlučio se za snimanje intervjua.

Profimedia
 

S jedne strane sedeo je Taker Karlson, bivši voditelj Fox News-a i desničar koji je podržavao Donalda Trampa, a s druge strane Spejsi koji je u tom intervjuu nastupio kao Frenk Andervud, američki predsednik kojeg je glumio u seriji „Kuća od karata“.

Pokušali su da me ponize

Karlson ga je pitao da li je svestan da se, svaki put kada netko otvori aplikaciju Netfliks, čuje prepoznatljivi zvuk koji zapravo dolazi iz pomenute serije.

- Bizarno je to što je Netfliks odlučio da prekine sve veze sa mnom zbog optužbi za koje je kasnije dokazano da su bile lažne - izjavio je glumac i dodao:

- Netfliks postoji zbog mene. Ja sam ih stavio na mapu, a oni pokušali da me ponize.

Profimedia
 

Naime, „Kuća od karata“ bila je prva serija koju je ovaj striming gigant producirao i to pre 10 godina, do tada su samo kupovali snimljene serije i filmove. Nakon uspeha „Kuće od karata“ odlučili su se za sopstvenu produkciju filmova i serija što im danas donosi ogromnu zaradu i brojne nagrade, navodi nacional.hr. Spejsi je glumio predsednika Andervuda do šeste sezone, nakon čega je dobio otkaz zbog optužbi za seksualno zlostavljanje. Prošle godine oslobođen je na sudu u Njujorku, a ove godine na sudu u Londonu.

Vratio sam se

U sedmominutnom intervjuu Karlson je pitao glumca kada se vraća na posao na šta je dvostruki oskarovac odgovorio: „Vratio sam se onog trenutka kada smo počeli da razgovaramo“.

Profimedia
 

Na pitanje da je li ovo njegova gluma ili stvarnost, Spejsi je odgovorio podpitanjem:

 - Šta je istina, a šta laž? Šta je život, a šta je umetnost? Šta je stvarnost, a šta gluma? Volim kada se ove stvari ukrštaju jer tada postaje zanimljivo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike