"Radio Mileva" ponovo na malim ekranima: Nova komšinica i još veći cirkus u Rankeovoj 12 (FOTO)

20.12.2023

17:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Pred gledaocima su nove avanture stanovnika zgrade na Neimaru

"Radio Mileva" ponovo na malim ekranima: Nova komšinica i još veći cirkus u Rankeovoj 12 (FOTO)
Copyright Promo/Produkcija NiraPro

Trideset pet premijernih epizoda komedije “Radio Mileva” biće prikazane na Prvom programu RTS-a od 31. decembra. Elmir Jukić je reditelj ove serije u kojoj pratimo svakodnevni život Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom.

Promo/Produkcija NiraPro
 

Mileva je penzionerka, glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Ćerka Natalija je njena suprotnost. Profesorka srpskog jezika i književnosti, odmerena, uravnotežena, racionalna, a po mišljenju njene majke, pre svega, neuspešna žena, jer nema stalnog emotivnog partnera. Pošto smatra da je sa Natalijom negde pogrešila, Mileva je odlučna da unuku Sonju “spase” od Natalijinih grešaka.

Promo/Produkcija NiraPro
 

Pored porodice Majstorović stalni junaci serije su i policajac u penziji u zvanju upravnika zgrade Stevan Lisićić i njegova žena Marta, bračni par Marić koji čine neuropsihijatar Sava i doktorka plastične hirurgije Viktorija, slikar Leon, dobroćudni majstor Moca i njegova stroga žena Žana, posesivna majka Cveta i njen uveliko odrasli sin Mikica.

Nova komšinica i uzbudljiv zaplet

U mali univerzum porodice Majstorović i njihovih komšija u jednoj zgradi na Neimaru u Beogradu, povremeno se uključuju i likovi koji unose dodatni nemir u njihove ionako uzburkane odnose. Među “povratnicima” u seriju su Magdalena (Milena Vasić), Zvezdana (Jelena Gavrilović) i Coka (Anđela Jovanović), a kao novo lice među stanarima zgrade u Rankeovoj ulici je atraktivna komšinica koju igra Katarina Radivojević.

Promo/Produkcija NiraPro
 

U novoj sezoni, Milevini planovi da ispuni svoje vreme kada ne rešava komšijske zavrzlame je vode i do odluke da postane terapeut, zatim konobar, pa između ostalog i mason. Natalijin život se menja, zapravo njeni ljubavni izbori utiču na to da se fokusira na svoje istinske želje, a to je da bude voljena i ispunjena u ljubavi. Sonja upisuje željeni fakultet i to se odražava na njenu ličnost. Sada je zrelija, samosvesnija, samouverenija, ali pošto iver ne pada daleko od klade spremna je da sa bakom Milevom okrene zgradu naopačke.

Promo/Produkcija NiraPro
 

“Radio Mileva” je živa, laka, jednostavna i dinamična komedija koja se bavi temama kao što su nesklad među generacijama, sukob različitih naravi i preplitanje situacione i verbalne komike. U novim epizodama ti elementi su obogaćeni dodatnom dozom provokativnosti.

Promo/Produkcija NiraPro
 

Glavne uloge igraju Olga Odanović, Marija Vicković, Kristina Gavrić-Bogunović, Dara Džokić, Branimir Brstina, Bojan Žirović, Marko Gvero, Anđelka Prpić, Nikola Kojo, Nemanja Oliverić, Nenad Stojmenović, Anastasija Mandić, Mirjana Đurđević, Jovana Gavrilović i Svetozar Cvetković.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike