Milena Radulović u ulozi koja će joj promeniti život: Pogledajte prve fotografije sa snimanja serije "Ožiljak" (FOTO/VIDEO)

12.12.2023

11:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Jedan od reditelja je i Miguel Angel Vivas koji je radio na čuvenoj seriji „La casa de papel“

Milena Radulović u ulozi koja će joj promeniti život: Pogledajte prve fotografije sa snimanja serije "Ožiljak" (FOTO/VIDEO)
Milena Radulović - Copyright Profimedia

U partnerstvu Telekoma Srbija, Amazon Prime Video i TV Espana pala je prva klapa serije „Ožiljak“ u Srbiji. Nakon završenog prvog dela snimanja u Španiji, kreativna ekipa serije „Ožiljak“ nastavila je snimanje i na lokacijama u Srbiji. Dolazak glumačke ekipe izazvao je veliku pažnju domaće javnosti.

Promo/Branimir Milovanović
 

- Kao što je već najavljeno, pala je prva klapa snimanja serije „Ožiljak” u Beogradu. Saradnja Srbije i Španije na polju kinematografije i saradnja Telekoma Srbija, Amazon Prime Video i TV Espana je dodatno podigla lestvicu standarda i kredibiliteta strategije Telekoma Srbija na polju produkcije igranog sadržaja. Jasna vizija koju su pratili uložen trud i rad su rezultirali ovako velikim projektom i globalno poznatim partnerima. To će dati šansu srpskim glumcima i celoj kreativnoj industriji da steknu nova iskustva i da se predstave svetskoj publici. Nastavljamo da širimo internacionalna partnerstva i da srpsku kinematografiju u potpunosti transformišemo i unapređujemo nakon decenija njenog zanemarivanja - izjavila je ovim povodom direktorka Direkcije za multimediju Telekoma Srbija, Aleksandra Martinović, ističući značaj međunarodne saradnje sa eminentnim i prestižnim partnerima.

Reditelj serije "La casa de papel"

Miguel Angel Vivas, jedan od reditelja serije „Ožiljak“ pod čijom palicom se snimaju scene u našoj zemlji, a koji je takođe i jedan od reditelja serije „La casa de papel“, izjavio je:

- Kada pogledam sve što me okružuje, shvatam da je ovde sve potpuno drugačije od onoga što mogu doživeti u Španiji. Ekipa je sjajna, kako profesionalno, tako i privatno. Goran, Milena, Stefan i svi ostali glumci koji učestvuju su fantastični. Hoću da čestitam lokalnom kasting direktoru, jer imamo toliko talentovane glumce i saradnja sa njima je tako laka - rekao je on.

Prva glavna uloga u seriji

U uzbudljivom trileru, prve koprodukcije Srbije i Španije, glavnu žensku ulogu tumači Milena Radulović, koja je navela da je uloga Irine ona koja će joj promeniti život.

Promo/Branimir Milovanović
 

 - Velika mi je čast što je jedna ovako ozbiljna ekipa odlučila da ja tumačim glavnu ulogu. Ovo je moja prva glavna serijska uloga, što je ogroman izazov i odgovornost. Prošla sam obuku za borbe, glumim na ruskom i španskom jeziku, koje sam naučila zbog ovog projekta - istakla je glumica.

Pored Milene, druga glavna uloga poverena je Huanlu Gonzalesu, jednom od trenutno najpoznatijih španskih glumaca mlađe generacije, a od srpskih glumaca, u „Ožiljku“ se pojavljuju i Goran Šušljik, Stefan Kapičić i Mladen Sovilj.

Promo/Branimir Milovanović
 

Šušljik je u izjavi za Tanjug televiziju rekao da je srpska kinematografija napredovala u poslednjih desetak godina, da je rad na ovom projektu prilika da domaći profesionalci iz industrije pokažu šta znaju i da ni po čemu ne zaostaju za drugim svetskim produkcijama.

 

 

Projekat će voditi producentske kuće Plano a Plano i Dopamin, dok su izvršni producenti Asacha Media Grupa i srpski Adrenalin.

Mračna tajna i osveta

Radnja serije „Ožiljak“ prikazuje sudbinu mladog i pametnog Simona (Gonzales) koji je na putu da proda svoj revolucionarni algoritam jednoj velikoj korporaciji i postane milijarder. Međutim, socijalno povučen, usamljen i neiskusan, on preko aplikacije za upoznavanje pronalazi mladu i zagonetnu Ukrajinku Irinu (Radulović) i ludo se zaljubljuje u nju. Irina odlučuje da napusti svoju zemlju i otputuje u Španiju, noseći u sebi mračnu tajnu i jedan jedini cilj - osvetu. Strastvena ljubavna priča koja je započela kao mreža laži na kraju će promeniti sudbinu dvoje glavnih aktera.

Promo/David Herranz
 

Celokupan scenario rađen je po motivima najprodavanijeg romana Huana Gomesa-Hurada te je gotovo izvesno da će „Ožiljak“, kada stigne na male ekrane, dostići međunarodni uspeh i popularnost kod gledalaca širom sveta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike