Skandal i kraj karijere? Holivud Džonatanu Mejdžorsu zatvorio sva vrata!

24.04.2023

08:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Policija je uhapsila popularnog glumca pod optužbom za nasilje, divljanje i uznemiravanje

Skandal i kraj karijere? Holivud Džonatanu Mejdžorsu zatvorio sva vrata!
Džonatan Mejdžors - Copyright Profimedia

Američki glumac Džonatan Mejdžors, poznat po filmovima „Antmen i Osa: Kvantumanija“ i „Krid 3“ prošlog meseca u Njujorku je napao ženu zbog čega je njegova karijera preko noći doživela potpuni krah.  

Profimedia
 

Policija je uhapsila glumca 25. marta, pod optužbom za nasilje, divljanje i uznemiravanje. Tridesetogodišnja žrtva imala je povrede glave i vrata, a incident se dogodio u apartmanu na Mehetnu u 11 sati pre podne.

Ostao bez uloga i ugovora

Medjžors je posle incidenta ostao bez pi-ar direktora, menadžera i agenta.

Ali to nije kraj. Otpušten je iz filma „The man in my basement”, kao i iz biografske priče o Otisu Redingu, jednom od najvećih pevača soul i ar-en-bi muzike.

Glumac je ostao uskraćen i za reklamne ugovore sa američkom vojskom i bejzbol timom Teksaški rendžeri. Modna kuća Valentino izbrisala ga je sa liste gostiju predstojeće Met gala ceremonije.

Profimedia
 

Marvel razmatra da ga ukloni iz svih budućih filmova

Uprkos optužbama, Mejdžors koji je proteklih godina postao jedan od najpopularnijih mladih glumaca, nastaviće da igra Kanga Osvajača u Marvelovom filmskom univerzumu, kao i ulogu u drugoj sezoni serije „Loki” koja će biti prikazana ove godine.

Ipak, prema nekim informacijama koje prenose svetski mediji i Marvel sada razmatra zamenu Mejdžorsa nekim drugim glumcem za sve buduće projekte koji budu uključivali njegov lik.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike