Šer šokirala izjavom o Rokenrol kući slavnih: "Nek se je*u" (VIDEO)

18.12.2023

15:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Slavna pevačica ističe da su je iz ove ustanove omalovažili i da ni za milion dolara ne bi pristala da je prime

Šer šokirala izjavom o Rokenrol kući slavnih: "Nek se je*u" (VIDEO)
Šer - Copyright Profimedia

Slavna američka pevačica Šer je u emisiji svoje koleginice Keli Klarkson izjavila da je njen praznični singl “DJ Play a Christmas Song” dosegao vrh Bilbordove lestvice Dance/Electronic Digital Song Sales i naglasila da je ona jedina solo izvođačica koja ima hit broj 1 u svakoj od sedam decenija. Jedini koji su to uspeli osim nje su Rolingstonsi.

Profimedia
 

- Ali za taj uspjeh bila su potrebna njih četvorica, ja sam sama to postigla - rekla je pevačica i podsetila publiku da nikada nije primljena u Rokenrol kuću slavnihVoditeljka Keli Klarkson i publika u studiju ostali su u čudu.

- Čekaj, ti to ozbiljno govoriš? - upitala je Keli Šer. 

Ne bih ni za milion dolara

- Ne šalim se. Misliš da pričam gluposti? Sada ne bih htela da me prime pa i da mi ponude milion dolara. Nikada se neću predomisliti. Nek se jebu - odgovorila je pevačica. 

Šer se tokom poslednjih nekoliko nedelja pojavljivala u medijima kako bi promovisala svoj božićni album “Christmas”. Objavljen je krajem oktobra i prvi je njen album sa autorskim pesmama nakon deset godina.

Profimedia
 

U pomenutoj emisiji Šer je javno prozvala Rokenrol kuću slavnih jer su je omalovažili i rekla da je ona “zauvek promenila muziku" sa pesmom "Believe". Njen singl iz 1998. godine bio je pionirski poduhvat zbog korišćenja tehnologije auto-tjuninga u pop muzici, odnosno promene visine tonaliteta tokom pevanja. To je bio prvi svetski hit koji je korekciju tona u glasu koristio kao efekat.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike