Robi Vilijams brutalno iskren u dokumentarcu o svom životu na Netfliksu: Jedan veliki strah ga je paralisao (FOTO/VIDEO)

05.11.2023

10:30

0

Ekscentrična ličnost koja je obeležila pop kulturu

Robi Vilijams brutalno iskren u dokumentarcu o svom životu na Netfliksu: Jedan veliki strah ga je paralisao (FOTO/VIDEO)
Robi Vilijams - Copyright Profimedia

Nakon niza dokumetaraca o javnim ličnostima koji su definitivno proteklih decenija obeležili svetsku pop kulturu, Netfliks je pripremio još jedan.

Ovog puta reč je o dokumentarcu o životu ekscentričnog pevača Robija Vilijamsa, čiji koncert smo i mi u Beogradu imali prilike da vidimo.

Profimedia
 

Dokumetarac će na Netfliksu biti dostupan od 8. novembra, a u njemu će prvi put biti prikazani prizori iz svakodnevnog života pevača.

Trideset hiljada sati materijala

Direktor produkcije i njegov tim prošli su kroz više od 30 hiljada sati materijala čiji su delovi sažeti u četiri epizode.

Pevač u dokumentarnom serijalu govori o svojoj karijeri koju je započeo devedesetih godina kao deo grupe "Take That".

Profimedia
 

Jedna od vodećih tema dokumentarca je i mentalno zdravlje pevača, kao i bolesti zavisnosti.

Posebnu pažnju posvetio je načinu na koji su tekstovi u tabloidima uticali na njegovu psihu.

Njegov drugi rođendan

Analizirajući snimke svojih koncerata, pevač priznaje da je u više navrata pred hiljadama ljudi doživljavao napade panike. Dokumentarac mu je dao priliku da konačno uzme moć u svoje ruke i ispriča svoju priču o životu i karijeri.

Profimedia
 

Na premijernom prikazivanju u Londonu Robi Vilijams je izjavio je da se oseća kao da po drugi put ove godine proslavlja rođendan i da se nada da će publika pozitivno reagovati na njegovu iskrenost.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike