Neverovatno ali istinito: Internet "izgoreo" zbog sponzora nove turneje Rolingstonsa, komentari su urnebesni!

25.11.2023

08:20

0

Autor: Dejan Ćirić

AARP je američko udruženje osnovano 1958. godine, a bavi se problematikom osoba starijih od pedeset godina

Neverovatno ali istinito: Internet "izgoreo" zbog sponzora nove turneje Rolingstonsa, komentari su urnebesni!
Copyright Profimedia

Rolingstonsi su objavili datume svoje američke turneje, koja će započeti 28. aprila 2024. godine u Hjustonu. Međutim, mnogima je za oko zapao – sponzor turneje.

Naime, severnoameričku turneju legendarnog benda podržaće AARP, odnosno Udruženje penzionera Amerike. To je AARP objavio i na svojoj web stranici. Tako članovi AARP-a imaju priliku ranog pristupa ulaznicama za njihove koncerte.

Profimedia
 

Fanovi prestari za članstvo

Internet je vrlo brzo “izgoreo” na temu AARP sponzorstva. Na Redditu je jedan korisnik napisao kako bonitete “neće imati ko da koristi, s obzirom na to da su njihovi fanovi verovatno prestari za članstvo u AARP-u”, prenosi Headliner. Drugi je naveo kako se u vreme poslednje turneje Stonsa koju je gledao šalio da bi njihova turneja trebalo da bude nazvana “Steel Wheelchairs” umesto “Steel Wheels”. Ali, šale o bendu i “penzionerskoj” turneji traju barem od 1989. godine.

Profimedia
 

AARP je američko udruženje osnovano 1958. godine, a bavi se problematikom osoba starijih od pedeset godina. Kit Ričards, koji će ove godine proslaviti 80. rođendan je tako član AARP-a mogao da postane još 1993. godine. Slede ga nešto stariji Džeger (koji je 80. rođendan proslavio ovog jula) i 76-godišnji Roni Vud.

Rolingstonsi na koncertu u Madridu, turneja "Sixty"/Profimedia
 

Očekuje se i evropska turneja

Stonsi su ove godine objavili album “Hackney Diamonds”, njihov prvi album originalne muzike od 2005. godine, odnosno od albuma “A Bigger Bang”. Bend je album predstavio iznenadnim mini-koncertom u Njujorku prošlog meseca. Spekulacije o njihovoj mogućoj turneji trajale su prilično dugo. Iako je bend zasad najavio samo američku turneju, nagađa se kako će datumi evropske turneje biti objavljeni uskoro.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike