Debakl novog filma Džulije Roberts: Korisnici Netfliksa besni, ne biraju reči kojima "pljuju" ovo ostvarenje (FOTO/VIDEO)

18.12.2023

08:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Iako su mnogi jedva čekali izlazak ovog filma, razočarenje je ogromno

Debakl novog filma Džulije Roberts: Korisnici Netfliksa besni, ne biraju reči kojima "pljuju" ovo ostvarenje (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Besni korisnici Netfliksa proglasili su najnoviji film tog striming giganta besmislenim uprkos relativno dobrim ocenama od 75% na Rotten Tomatoes-u. Film "Leave The World Behind" je je baziran na istoimenom romanu Rumana Alama iz 2020. godine.

Profimedia
 

Kako se ljudi ponašaju u krizi apokaliptičnih razmera, tema je ovog ostvarenja čiji je jedan od producenata bivši američki predsednik Barak Obama, koji je svojim konkretnim savetima o ponašanju u kriznim sitaucijama, pomogao u pisanju scenarija.

Profimedia
 

Džulija Roberts i Itan Houk glume Njujorčane srednje klase koji sa svoje dvoje dece iznajmljuju luksuzni kuću za odmor na Long Ajlendu gde žele da provedu vikend. Njihov idiličan odmor se prekida kada se pred njihovim vratima pojavljuju vlasnici kuće, tražeći da ih puste, jer se sprema apokaliptično nevreme. Dve porodice se suočavaju sa pretećom katastrofom koja iz sekunde u sekundu postaje sve gora. Samo jedno je sigurno - nema povratka u normalu.

Profimedia
 

Potpuni gubitak vremena

Iako su mnogi jedva čekali izlazak ovog filma, kako navodi index.hr, sada na društvenoj mreži X ne kriju svoje razočarenje:

"Upravo sam gledao 'Leave The World Behind'. Kakav je to kraj?! Ovo je potpuni gubitak vremena", "Nije me briga koliko je knjiga dobra, ali film je potpuna katastrofa", "Učinite sebi uslugu i nemojte ni počinjati da gledate 'Leave The World Behind'. Definitivno je jedan od najgorih filmova koje sam ikad pogledao", "Pažnja: Ne gledajte 'Leave The World Behind'. Ovo je daleko najbesmisleniji film koji sam ikad pogledao u svom životu i zapravo sam uznemiren što nikad neću dobiti ta dva i po sata nazad", neki su od komentara nezadovljnih gledalaca. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike