"Kada ćemo prestati sa filmovima u kojima se stari tipovi petljaju sa svojim studentima?": Fanovi zgroženi novom ulogom Džene Ortege (VIDEO)

17.12.2023

09:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Razlika u godinama između dvoje glavnih glumaca je šokirala filmofile

"Kada ćemo prestati sa filmovima u kojima se stari tipovi petljaju sa svojim studentima?": Fanovi zgroženi novom ulogom Džene Ortege (VIDEO)
Džena Ortega - Copyright Profimedia

"Miller's Girl" je novi film studija Lionsgate, u kojem glavne uloge igraju Martin Frimen (52) i Džena Ortega (21). Svetska premijera je zakazana za 26. januar 2024. godine.

Radnja prati propalog pisca Džonatana Milera i izvanrednu studentkinju Kairo Svit, koji zajedno rade na jednom projektu. Ubrzo shvataju da imaju puno više zajedničkih stvari koje prevazilaze njihov akademski nivo. Priča će istražiti neumoljivu privlačnost između ovo dvoje likova.

Profimedia
 

Na društvenoj mreži X je objavljena i prva slika iz filma, a fanovi su odmah počeli da se zgražavaju nad ovakvom radnjom, najviše zbog razlike u godinama između dvoje glavnih glumaca, navodi index.hr.

Ovo deluje jezivo

"Čini mi se da je ona premlada za ovu ulogu. Na njenom mestu je trebalo da bude starija glumica koja izgledom može da prođe kao studentkinja. Pomalo čudno", "Džena, trebaće mi esej od tebe i tvog agenta da me uverite zašto ste mislili da je ovo dobra ideja", "Holivud nas stvarno tera da prihvatimo njihov način života";

Profimedia
 

"Mislio sam da Martin može bolje. Ovo deluje jezivo", "Razlika od 30 godina. Kakva sramota. Postoji na stotine predivnih glumica sličnog godišta", "Kada ćemo prestati sa filmovima u kojima se stari tipovi petljaju sa svojim studentima?", neki su od komentara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike