Bredli Kuper toliko očajnički želi Oskara da je počeo da vređa konkurenciju: Šokantna izjava o Kilijanu Marfiju (FOTO/VIDEO)

14.12.2023

08:10

0

Autor: Dejan Ćirić

Devet puta je bio nominovan, ali nikada nije osvojio prestižnu nagradu

Bredli Kuper toliko očajnički želi Oskara da je počeo da vređa konkurenciju: Šokantna izjava o Kilijanu Marfiju (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Bredli Kuper i Kilijan Marfi nominovani su za nagradu Zlatni globus u kategoriji najboljeg glumca u drami, Kuper za ulogu u filmu „Maestro“, Marfi za "Openhajmera". Očekuje se da će se isto dogoditi i u nominacijama za Oskara.

Profimedia
 

Tim povodom Kuper je učestvovao u seriji intervjua magazina Variety pod nazivom „Actors on Actors“ u kojem je razgovarao sa Emom Stoun. Glumac je govorio koleginici kako se pripremao za film „Maestro“, a ona je otkrila kako su izgledale njene pripreme za ulogu u filmu „Jadna stvorenja“.

Profimedia
 

U našem slučaju trebale su godine

Zanimljivo, pripreme za snimanje oba filma trajale su šest godina. Kuper je u jednom momentu rekao: „Ne mogu da zamislim da ste snimili 'Jadna stvorenja' bez ogromnih priprema, a isto se dogodilo i sa filmom ‘Maestro’“. Nakon toga, glumac je izgovorio nešto za šta je većina zaključila da je bilo usmereno prema Kilijanu Marfiju. Kazao je: „To nije bilo u stilu - pozovu te, a šest meseci kasnije snimaš film. U našem slučaju trebale su godine“.

 

 

Kuperov komentar, veruje se, odnosio se na Marfijevu izjavu da se šest meseci pripremao za ulogu slavnog fizičara Roberta Openhajmera, prenosi Nacional. U tom kontekstu brojni obožavaoci ostavljali su komentare na društvenoj mreži X. Jedan je napisao:

„Jednom je moj otac rekao kako niko u istoriji filma nije želeo Oskara više od Bredlija Kupera i to je verovatno najtačnija izjava ikada“.

Profimedia
 

Glumac je u poslednjih deset godina devet puta bio nominovan za Oskara, ali ga nikada ga nije osvojio. Videćemo da li će "Maestro" to promeniti. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike