Ovog puta mu neće izmaći Oskar: Fanovi oduševljeni Bredlijem Kuperom u filmu "Maestro" (FOTO/VIDEO)

27.10.2023

17:00

0

Netfliks je ovo ostvarenje opisao kao "ljubavno pismo životu i umetnosti" i "emocionalno epski prikaz porodice i ljubavi"

Ovog puta mu neće izmaći Oskar: Fanovi oduševljeni Bredlijem Kuperom u filmu "Maestro" (FOTO/VIDEO)
Bredli Kuper kao slavni dirigent - Copyright Profimedia

- Ako leto ne peva u tebi, onda ništa ne peva u tebi, a ako ništa ne peva u tebi, onda ne možeš da praviš muziku - izgovara Bredli Kuper reči Leonarda Bernstajna, u prvom trejleru za film "Maestro" .

U trejleru kroz različite kadrove vidimo nakratko put do slave - od zagušljivih tavana do visokih katedrala.

Profimedia
 

Bredli Kuper je koscenarista filma i istovremeno režiser i producent. "Maestro" je imao svetsku premijeru na Venecijanskom festivalu gde je dobio sedmominutne ovacije.

Ljubavno pismo životu i umetnosti

Pored Kupera producenti filma su i slavni i Martin Skorseze i Stiven Spilberg, a holivudski glumac je za potrebe ove uloge uspešno transformisan gotovo do neprepoznatljivosti.

Profimedia
 

Priča govori o životu čuvenog američkog dirigenta, kompozitora, pijaniste i pisca Leonarda Bernstajna. U fokusu je njegov brak sa glumicom Felicijom Montealegre, koju igra Keri Maligan.

Netfliks je film opisao kao "ljubavno pismo životu i umetnosti" i "emocionalno epski prikaz porodice i ljubavi".

Za četiri sata pola miliona pregleda

Trejler je za svega četiri sata od kada je objavljen uspeo da skupi pola miliona pregleda. Fanovi su oduševljeni a filmu predviđaju ne jedan, nego više Oskara.

"Remek-delo. Bredli Kuper je pravi umetnik, fenomenalan glumac, scenarista i reditelj. On je u ovom filmu potpuno nezaustavljiv. Keri Maligan je zaista trijumfovala i zaslužuje svaku pohvalu", "Bredli još jednom pokazuje koliko je dobar glumac", "Ovo izgleda odlično", "Neverovatan trejler", "Očekujem nekoliko Oskara za ovaj film".

Profimedia
 

"Šminka je odlična, Bredli zaista izgleda kao Bernstajn", "Bredli sigurno osvaja Oskara za ovo", "Trka za Oskara ove godine biće luda. Kuper, Dikaprio, Marfi...", samo su neki od bezbrojnih komentara oduševljenih fanova koji se mogu pročitati ispod zvaničnog trejlera.

Profimedia
 

Film će se u svetskim bioskopima pojaviti 22. novembra, a na Netfliksu će biti dostupan od 20. decembra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike