Džulija Roberts otkrila najveću tajnu filma "Svadba mog najboljeg druga": Sa kim je Majkl trebalo da se oženi? (FOTO/VIDEO)

10.12.2023

07:55

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovo ostvarenje se smatra jednom od najboljih romantičnih komedija svih vremena

Džulija Roberts otkrila najveću tajnu filma "Svadba mog najboljeg druga": Sa kim je Majkl trebalo da se oženi? (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Džulija Roberts igrala je u nekim nezaboravnim filmovima, ali ne bi svi nužno iznedrili dobar nastavak. Postoji, međutim, jedan koji joj odmah pada na pamet. Tokom gostovanja u emisiji Watch What Happens Live With Andy Cohen, dobitnica Oskara i nekadašnja kraljica romantičnih komedija otkrila je za koji bi od svojih filmova volela da snimiti nastavak.

Profimedia
 

- "Svadba mog najboljeg druga". U tom filmu ima toliko dragih ljudi, baš bi bilo dobro da vidimo kako napreduje brak Kimi i Majkla - rekla je glumica.

Koga je trebalo da oženi?

Na pitanje sa kim je Majkl trebalo da se oženi u filmu - Džuls, koju je igrala Robertsova, ili Kimi, koju glumi Kameron Dijaz - holivudska zvezda je imala spreman odgovor i tako otkrila možda i najveću tajnu ovog ostvarenja.

- Naravno, Džuls. Ali, on se oženio sa Kimi - rekla je Džulija.

Profimedia
 

Film "Svadba mog najboljeg druga" objavljen je 1997. godine i smatra se jednom od najboljih romantičnih komedija svih vremena. Osim Džulije i Kameron, u filmu igraju Dermot Malruni i Rupert Everet.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike