Uloga u "Porodičnom blagu" ju je proslavila: Bila je jedna od omiljenih glumica, a mnogi nisu znali da je doživela porodičnu tragediju!

06.12.2023

15:46

0

U javnosti se nije mnogo pojavljivala, a na Instagramu je bila aktivna do prošle godine

Uloga u "Porodičnom blagu" ju je proslavila: Bila je jedna od omiljenih glumica, a mnogi nisu znali da je doživela porodičnu tragediju!
Glumica Jelena Čvorović Paunović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumica Jelena Čvorović Paunović, preminula je danas u Beogradu u 75. godini života.

Jelenu će publika pamtiti po čuvenim ulogama u "Porodičnom blagu" i "Srećnim ljudima", gde je igrala Kasandru, odnosno Žaklinu, a u poslednjem intervjuu pre tri godine za medije prisetila se upravo tog perioda svog života.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Osoba sam koja voli budućnost, volim naravno svoje uloge, gospodin Pavić je učinio mnogo za mene. Ćerki su u školi rekli da joj ne veruju da sam ja glumica.

Reči Mire Banjac

Igrala sam u Beogradskom dramskom pozorištu. Snimila sam onda seriju i svi su joj poverovali. Imam u tom smislu veliku zahvalnost prema gospodinu Paviću koji je napisao taj divan lik za mene, koji me je prepoznao. Najluđi lik je u "Srećnim ljudima", deluje autentično do te mere...

Zbog uloge u "Porodičnom blagu" mi je gospođa Banjac rekla: "Dušo, niko ne veruje da si glumica, svi misle da smo te negde navatali". To jeste kompliment za mene - rekla je Jelena tada, a na pitanje da li i sama sebi izmami osmeh na lice kada pogleda jednu od epizoda tih serija, odgovara potvrdno.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Apsolutno. To je do te mere dobro zapisano da se samo glumi, igra, i samo mi je žao što nisam bila lepša tamo. Samo volim da sam lepa - govorila je glumica.

Porodična tragedija

Jelenu je pre nekoliko godina zadesila porodična tragedija kada joj je suprug, sa kojim ima ćerku Minu preminuo, te od tada nosi veliku tugu u svom srcu.

Printscreen/Instagram/jelena_cvorovic_paunovic
 

Igrala je u mnogim predstavama poput "Kokošijeg slepila", "Samoubice" i "Balkona", a posle dve popularne serije, gledali smo je još u "Stižu dolari", "Bela lađa", "Jelena" i drugim projektima...

U javnosti se nije mnogo pojavljivala, a na Instagramu je bila aktivna do prošle godine. Ni na toj društvenoj mreži nije delila puno fotografija iz privatnog života, ali smo ponekada mogli da vidimo njenu ćerku za koju je veoma vezana.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike