"Trebalo bi da vas bude sramota što ovo emitujete“: Netfliks na udaru žestokih kritika zbog novog božićnog filma (FOTO/VIDEO)

04.12.2023

08:45

0

Autor: Dejan Ćirić

Neki gledaoci ovo ostvarenje nazivaju "najgorim svih vremena"

"Trebalo bi da vas bude sramota što ovo emitujete“: Netfliks na udaru žestokih kritika zbog novog božićnog filma (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Gledaoci su veoma negativno reagovali na jedno od najnovijih Netfliksovih božićnih izdanja, označivši ga kao najgori praznični film ikada, iako glumačku ekipu čine poznata imena.

Prvi božićni film koji je Netfliks najavio je "Najbolji Božić ikad" (Best Christmas Ever!). Radi se o komediji koja govori o prijateljstvu, porodici i klasičnim trzavicama između starih prijateljica.

Profimedia
 

Glumačku postavu čine Heder Grejem, Brendi Norvud, Džejson Bigs i Met Cedeno. Priča počinje kad Šarlot primi praznični bilten od Džeki, svoje stare prijateljice sa fakulteta. Taj gest u njoj izaziva ljubomoru i upravo je ona glavna tema ovog ostvarenja. Ta ljubomora proizlazi iz stare poslovice kako je trava uvek zelenija u tuđem dvorištu, a život nam onda pokaže da to baš i nije tako i da savršen porodični život ne postoji.

Izbegavajte ovaj film

Uprkos tome što je zaplet filma naizgled zanimljiv i dirljiv, neki gledaoci film nazivaju "najgorim filmom svih vremena", navodi Daily Mail.

Profimedia
 

„Najbolji Božić ikad! mogao bi da bude najgori božićni film ikada“, „Izbegavajte ovaj film umesto što ćete izgubiti sat i po vremena života“, „Netfliksov najbolji Božić ikada je najgori film koji sam ikada gledao... trebalo bi da vas bude sramota što ovo emitujete“, neki su od negativnih komentara na ovaj film.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike