Andrija Kuzmanović u emotivnoj drami o ocu, sinu i starom automobilu: Počelo snimanje filma "Yugo Florida" (FOTO)

10.11.2023

19:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovo je debitantski dugometražni film reditelja Vladimira Tagića, koji je publici poznat po čuvenoj seriji „Jutro će promeniti sve“

Andrija Kuzmanović u emotivnoj drami o ocu, sinu i starom automobilu: Počelo snimanje filma "Yugo Florida" (FOTO)
Copyright Promo/Sense Production

Počelo je snimanje novog filma „Yugo Florida“ u režiji Vladimira Tagića, sa Andrijom Kuzmanovićem u glavnoj ulozi.

Ova filmska drama, čiji scenario potpisuje reditelj zajedno sa kolegom Milanom Ramšakom Markovićem, je priča o putovanju oca i sina starim automobilom na kome se konačno „upoznaju“.

Promo/Sense Production
 

Emotivna priča prožeta lakoćom, duhovitošću i bez imalo patetike, govori o krhkosti ljudskog života, potrebi za bliskošću i smislom, a ujedno oslikava aktuelne društvene okolnosti i izazove sa kojima se svi susrećemo.

Ovo je debitantski dugometražni film reditelja Vladimira Tagića, koji je publici poznat po čuvenoj seriji „Jutro će promeniti sve“ koja se upisala u red najgledanijih i najpopularnijih u regionu.

Promo/Sense Production
 

Glumačka ekipa

Pored Kuzmanovića u filmu igraju i Nikola Pejaković, Hana Selimović, Jovana Stojiljković, Snježana Sinovčić Šiškov i drugi.

„Yugo Florida“ snima se tokom novembra u Beogradu i Mladenovicu i realizuje se u ko-produkciji: Srbije (Sense Production), Crne Gore (Adriatic Western), Hrvatske (Eclectica) i Bugarske (Contrast Films).

Film je pored pomenutih zemalja i njihovih fondova finansiran kroz pan evropske fondove, Kreativna Evropa MEDIA i Eurimages.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike