Goran Bogdan i Tihana Lazović u komediji koja će vas nasmejati do suza: Haos na venčanju koje se pretvara u katastrofu (FOTO/VIDEO)

06.11.2023

14:20

0

Autor: Dejan Ćirić

Film na duhovit način oslikava mentalitet i običaje naših prostora koji se sve više kose sa shvatanjima novih generacija

Goran Bogdan i Tihana Lazović u komediji koja će vas nasmejati do suza: Haos na venčanju koje se pretvara u katastrofu (FOTO/VIDEO)
Copyright Adriatic Western/ Sense Production

Prestižni britanski portal Screen daily, koji se bavi aktuelnostima iz sveta filma, objavio je tizer za novi film Ivana Marinovića “Živi i zdravi”. 

Ova dirljiva i eksplozivna komedija imaće svetsku premijeru, i to vrlo brzo, u okviru Glavnog takmičarskog programa 27. međunarodnog Filmskog festivala “Black Nights” u Talinu, dok se u domaćim bioskopima očekuje u prvoj polovini naredne godine.

Adriatic Western/ Sense Production
 

Venčanje koje se pretvara u farsu

Film na duhovit način oslikava mentalitet i običaje naših prostora koji se sve više kose sa shvatanjima novih generacija. Prelepi ambijent i krajolik primorja Crne Gore, moderna mlada koja želi da odustane od svadbe, tradicija, porodični odnosi i na kraju venčanje koje se pretvara u farsu sa nizom neočekivanih obrta, čini radnju ovog uzbudljivog filmskog ostvarenja. Uzbudljiva situacija začinjena je naoružanjem i dinamitom, baš kako tradicija i običaji tog kraja nalažu.

Adriatic Western/ Sense Production
 

Ova topla i komična priča nudi uvid u mentalitet našeg podneblja, a večiti sukob između novog i starog, modernog i tradicije, dobija univerzalni karakter u kome se svi mogu prepoznati.

Impresivna glumačka ekipa

Ivan Marinović, koji potpisuje i scenario, publici je poznat po debitantskom ostvarenju ''Igla ispod praga'', filmu koji je 2016. godine bio crnogorski kandidat za Oskara, i koji je prikazan na više od 50 međunarodnih filmskih festivala, u novom filmu okuplja impresivnu glumačku ekipu.

Adriatic Western/ Sense Production
 

Uloge tumače Tihana Lazović, Mirjana Joković, Goran Bogdan, Snježana Sinovčić Šiškov, Momčilo Pićurić, Goran Slavić, Dejan Đonović, Dragana Dabović i drugi.

Adriatic Western/ Sense Production
 

Većinski crnogorski film, ''Živi i zdravi'' je kopodukcija sa još pet zemalja. Partneri su Adriatic Western iz Crne Gore, Sense Production iz Srbije, Analog Vision iz Češke, Kinorama iz Hrvatske, Krug Film iz Severene Makedonije i Spok Film iz Slovenije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike