Tejlor Svift je definitivno najveći svetski fenomen: Bijonse na premijeri filma o turneji koja je oborila sve rekorde (FOTO/VIDEO)

14.10.2023

12:30

0

Američki bioskopi se nadaju da će ih ovo ostvarenje spasiti nakon štrajka u Holivudu

Tejlor Svift je definitivno najveći svetski fenomen: Bijonse na premijeri filma o turneji koja je oborila sve rekorde (FOTO/VIDEO)
Tejlor Svift - Copyright Profimedia

Premijera filma "Taylor Swift: The Eras Tour" održana je u svetu i kod nas, a da je pevačica Tejlor Svift definitivno trenutno najveći fenomen dokaz je Bijonse koja je došla na svetsku premijeru filma, trenutno svoje najveće konkurentkinje, budući da se u bioskopima očekuje i njen koncertni film.

Profimedia
 

Svetski magazin Variety pretpostavlja da će priča sa Tejlor Svift postati koncertni film s najvećom zaradom svih vremena.

Spas za američke bioskope

Američka bioskopi se nadaju se da će ih ovaj film spasiti s obzirom na to da mnoštvo planiranih filmova nije objavljeno zbog holivudskog štrajka koji je odložio neke filmove.

Profimedia
 

Na samoj svetskoj premijeri u Los Anđelesu bilo je zabavno za sve.

Tejlor je na crvenom tepihu pozirala s članovima svoje ekipe koja je bila s njom na turneji. S nekima od njih se i raspričala, a dobro su se i nasmejali.

Nije zapostavila ni svoje fanove. Delila je autograme onima koji su stajali uz crveni tepih i pozirala s njima.

"Ljuta protivnica" na premijeri

S obzirom da je Tejlor veliki fan mačaka i ima ih nekoliko, novinar Skot Evans je zbog toga na crveni tepih doneo transparent na kojima su bile slike Tejlorinih mačaka. Pevačica je bila oduševljena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Trenutno ništa manje popularna od Tejlor, pevačica Bijonse došla je podržati svoju koleginicu "ljutu protivnicu". Naime, osim Tejlor, i Bijonse je snimila koncertni film koji je baziran na njenoj turneji "Renaissance World Tour" a premijera bi trebalo biti održana 1. decembra.

Fanovi glavni glumci u filmu

Pre početka filma Tejlor se obratila publici u bioskopu.

- Htela sam doći i pozdraviti vas pre nego što pogledate film jer, iskreno, činjenica je da ste vi zaslužni za to što je ova turneja bila toliko velika jer vam je stalo do turneje i do nastupa. Uverićete se da ste vi glavni glumci filma - rekla je Tejlor.

Tokom projekcije Tejlor je plesala i pevala na svoje pesme zajedno sa ostalima u bioskopskoj sali.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike