Pedro Paskal je mogao ostati bez angažmana u "The Last of Us": Za glavnu ulogu su hteli slavnog glumca

30.06.2023

18:30

0

Kreator apokaliptične sage otkrio nove detalje

Pedro Paskal je mogao ostati bez angažmana u "The Last of Us": Za glavnu ulogu su hteli slavnog glumca
Pedro Paskal - Copyright Profimedia

Za ulogu Džoela u seriji "The Last of Us" pored Pedra Paskala razmatran je i slavni holivudski glumac Metju Mekonahi. Ovo je u podkastu "Happy Sad Confused" otkrio kreator ove serije Craig Mazin.

Profimedia
 

- Da, razgovarao sam s Metjuom. Ne mogu reći da je to bilo ozbiljno, ali smatram da je on neverovatan glumac. Siguran sam da bi serija i s njim bila sjajna, ali sviđa mi se kako se na kraju sve posložilo - rekao je kreator serije.

Paskal je bio na spisku od početka

On je istakao da je Paskal bio na spisku od početka, ali njegov agent je u početku rekao da bi glumac mogao biti nedostupan.

Profimedia
 

- Na kraju mi se njegov agent javio i rekao da je ipak slobodan. Obično kada šaljete scenarije ovakvim glumcima, srećni ste ako vas pročitaju u roku od mesec dana. Paskal je u to vreme bio u Engleskoj, gde je snimao film i mislio sam da nikad neću dočekati da se javi. Scenario sam poslao u petak, javio mi se u subotu da mu se sviđa i da želi Zoom sastanak", ispričao je Mazin.

Nakon što je prva sezona apokaliptične serije "The Last of Us" doživela velik uspeh, odmah je objavljeno da će se snimati i druga sezona, na radost svih fanova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike