Nezaboravan koncert Mileta Kekina: Čuvena pesma prvi put otpevana uživo uz gosta iznenađenja (FOTO)

02.11.2023

13:00

0

Na raskršću novih hitova i starih dobrih tekstova

Nezaboravan koncert Mileta Kekina: Čuvena pesma prvi put otpevana uživo uz gosta iznenađenja (FOTO)
Mile Kekin u MTS dvorani - Copyright A.H./ATAImages

Mile Kekin živi novi život, uz novi bend i novi album, a u njega je uvrstio i sinoć održan, nezaboravni koncert u Mts dvorani.

Nije lako rečima opisati emocije koje su se sinoć smenjivale na sceni i u publici, na raskršću novih hitova i starih dobrih pesama Mileta Kekina.

Promo/Marina Pešić
 

U sinergiji sa novim bendom, vođen neverovatnim vajbom publike koja je sudeći po ovacijama, jedva dočekala druženje sa majstorom rokenrola, Kekin je praćen svojim prijateljima iz benda, izveo ne samo pesme sa svog drugog solističkog albuma „Nežno đonom“, već i pesme starijeg datuma čije taktove prepoznajemo na prvo slušanje.

"Atlantida" otpevana sa Bajagom

Smenjivali su se tako hitovi: "Nije sve tako sivo", "Pitala si me", "Pjevajte nešto ljubavno", "Samo za taj osećaj", a pesme „Mala“, „Ratnik svjetla “ i „Guvernal“ koji su se uveliko odomaćile na muzičkim listama, odlično su primljene kod publike, koja je sve tekstove pevala kao jedan, od početka do kraja.

Promo/Marina Pešić
 

Pravo iznenađenje za publiku bilo je izvođenje pesme "Atlantida", duet sa Bajagom, koju su kolege prvi put izvele zajedno uživo.

I nakon izvođenja 30 pesama, obistinilo se ono što je govorio Kekin o svom novom albumu, a  publika je u interakciji sa autorom i bendom dokazala njegove reči "da se uz Nježno đonom može zapevati, zaigrati, nasmejati se, ali i zamisliti nad samim sobom".

Promo/Marina Pešić
 

Vidno Kekin je uložio svu svoju energiju i nesebično se predao fanovima, potvrdivši da ovo jeste bio koncert sa mnogo novih muzičkih uzbuđenja i koji će Beograd dugo pamtiti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike