Novo muzičko poglavlje Mileta Kekina: Savršenost je dosadna (FOTO/VIDEO)

12.11.2022

08:45

0

Ceo projekat inspirisan desetogodišnjom ćerkom

Novo muzičko poglavlje Mileta Kekina: Savršenost je dosadna (FOTO/VIDEO)
Mile Kekin - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Muzičar Mile Kekin objavio je prvi singl i ilustrovani spot "Mala" kao najavu svog novog albuma, kog trenutno priprema i pojaviće se na proleće 2023. godine, saopštio je danas izdavač Menart.

Frontmen zagrebačkog pank rok sastava "Hladno pivo", koji je ove jeseni na neodređeno obustavio rad, započinje novo poglavlje u samostalnoj karijeri pesmom i slikovnicom koja je direktno inspirisana njegovom desetogodišnjom kćerkom, naveo je Menart.

Režiju i montažu spota "Mala“ radio je Tomislav Fiket po Ilustracijama Tomislav Torjanca, a Kekin kaže da je poruka njegove pesme da je "savršenost ne samo lažna nego i dosadna".

Ne sužavati se zbog tuđih očekivanja

- Voleo bih da ova pesma, bilo kroz slikovnicu, bilo kroz stihove dopre do klinki i klinaca, koji su danas, puno više nego u moje vreme Pipi Duge Čarape, kroz društvene mreže, aplikacije i filtere lepote izložene pritisku da moraju u svakom trenutku izgledati savršeno - rekao je muzičar.

24sedam/Goran Sivački
 

Kekin je dodao da bi voleo da "Mala" dođe "i do svih klinaca kojima se stalno govori kako da se oblače, šišaju, izgledaju, i kako da budu primereni i u skladu sa konvencijama koje su često same sebi smisao".

- Ona je takođe i poziv da se zbog okvira koji ih žuljaju ne krate i sužavaju kako bi ispunila tuđa očekivanja. Mislim da se tema tiče svih nas, ne samo dece - rekao je pevač i autor, koji je do sada objavio solo albume "U dva oka" (2001) i "Kuća bez krova" (2018).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike