Poznat datum beogradske premijere filma „Nečista krv - greh predaka“

16.08.2021

10:32 >> 10:48

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovo ostvarenje je snimljeno na osnovu davno izgubljenog scenarija Vojislava Voje Nanovića, napisanog po srpskom klasiku Borisava Bore Stankovića

Poznat datum beogradske premijere filma „Nečista krv - greh predaka“
Copyright "Nečista krv - greh predaka"/Promo This and That Productions

Svečana premijera filma Milutina Petrovića ,,Nečista krv – greh predaka“ održaće se u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu u utorak, 24. avgusta sa početkom u 20 časova i 30 minuta.

Film je snimljen na osnovu davno izgubljenog scenarija Vojislava Voje Nanovića, napisanog po srpskom klasiku Borisava Bore Stankovića, dok glavne uloge u ovom ostvarenju tumače poznati srpski glumci Dragan Bjelogrlić, Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Feđa Štukan i Nela Mihailović.

Dragan Bjelogrlić, film “Nečista krv” Promo/Fame Solutions

Film prati priču o Hadži Trifunu koga tumači Dragan Bjelogrlić, uglednom srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom.

Anđela Jovanović, film “Nečista krv” Promo/This and That produkcija

Dok Trifun priprema dva sina da ga naslede na poziciji vođe među srpskim narodom, muke mu stvaraju ne samo moćni turski begovi nego i sama njegova porodica. Trifun donosi niz teških odluka koje će kasnije uticati na njegove potomke, junake iz romana “Nečista krv”.

Katarina Radivojević i Nela Mihailović, “Nečista krv” Promo/This and That Productions

Svečanoj premijeri filma prisustvovaće i deo glumačke ekipe, koji će se pokloniti publici u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu nakon projekcije.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike