Kristijan Bejl otkrio najgori film u svojoj karijeri: To mi je trn u oku (VIDEO)

18.10.2023

07:18

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac je verovao da će uspeti da se oživi čuvena franšiza

Kristijan Bejl otkrio najgori film u svojoj karijeri: To mi je trn u oku (VIDEO)
Kristijan Bejl - Copyright Profimedia

Kristijan Bejl se proslavio kada je imao samo 13 godina u Spilbergovom "Carstvu sunca", a od tada je glumio u velikim hitovima i osvojio jednog Oskara i dva Zlatna globusa. Ipak, kao i svaki glumac, u svojoj karijeri je imao neke promašaje, a jedan od njih je film "Terminator: Spasenje" iz 2009. godine.

U pitanju je četvrti nastavak milijardu dolara vredne franšize, koji je trebalo da započne novu trilogiju o Terminatoru. U središtu filma je bio rat između veštačke inteligencije zvane Skynet i ostataka čovečanstva koje pokušava da preživi u postapokaliptičnom svetu. 

Profimedia
 

Bejl je u filmu igrao Džona Konora, sina Sare Konor, koju je u prethodnim nastavcima igrala Linda Hamilton. "Spasenje" je jedini film iz serijala u kome nije igrao Arnold Švarceneger, a kako navodi Far Out Magazine, on je više puta rekao da ga je film razočarao. 

Tri puta sam rekao "ne"

Kristijan je u podkastu Happy Sad Confused otkrio da u početku nije hteo da radi na filmu, ali se ipak predomislio jer je verovao da će uspeti da oživi franšizu.

- Rekao sam "ne" tri puta, jer ovde nema nikakve priče - izjavio je glumac kada su ga pitali o ulozi u Terminatoru i dodao:

- Dogodio se niz nesrećniih okolnosti koje su bile povezane sa štrajkom scenarista, a onda se odustalo od prvobitnog scenarija koji je bio odličan. To mi je veliki trn u oku jer sam se nadao da ćemo oživeti franšizu. Nažalost, tokom produkcije se videlo da se to neće dogoditi, što je prava šteta.

Profimedia
 

Bejl je nekoliko godina kasnije, u intervjuu za MTV, rekao kako je filmska ekipa imala velike probleme tokom produkcije i da im ništa nije polazilo za rukom, ali nije hteo da odustane, zbog čega je na kraju zažalio.  

- Mudrost je da znate kada treba otići - zaključio je oskarovac. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike