Majkl Fasbinder na snimanju novog filma uradio nešto neverovatno: Ima veze sa njegovim očima (FOTO/VIDEO)

16.10.2023

15:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Reditelj Dejvid Finčer je oduševljen glumčevim sposobnostima

Majkl Fasbinder na snimanju novog filma uradio nešto neverovatno: Ima veze sa njegovim očima (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Majkl Fasbinder nijednom nije trepnuo pred kamerama tokom snimanja filma "The Killer".

U intervjuu za magazin Empire, reditelj Dejvid Finčer potvrdio je da se glumac potrudio da se stavi u kožu glavnog lika i čini se da je (ne)treptanje bilo ključno.

- Majklove oči otkrivaju mnogo. Može da zadrži mnogo konfliktnih stvari u svojoj glavi, a njegove oči vam omogućavaju pristup tome - rekao je Finčer.

Profimedia
 

Možda zvuči kao mala stvar, ali ne trepnuti pred kamerama tokom čitavog snimanja filma uopšte nije lako. Takva odlučnost, kako je naveo reditelj, savršeno je odgovarala liku i dolazi od samog glumca.

- Recite mu da se zaustavi za 1/3 inča kraće i može da precizira tu tehničku stvar, a povrh toga ima zaista dobre ideje o ponašanju. Ima taj dar kao glumac, ali na vrhu toga je ovaj neverovatan disciplinovani pristup tome kako razlaže svoj sledeći korak.

Plaćeni ubica koji mrzi sebe

U filmu "The Killer Fasbinder igra plaćenog ubicu čiji se čitav svet sruši kada posao krene po zlu, a upravo je ova savršena stabilnost, koju je glumac prikazao, bila ključna da se uđe u um tog čoveka kada sve krene naopako.

Profimedia
 

- Mislio sam da je nihilizam lika interesantan jer je povezan sa njegovom mržnjom prema samom sebi. Zatim sam počeo da razmišljam o unutrašnjem monologu. On ima ceo taj monolog koji govori u sebi, što je način da omalovaži svoj plen kako bi se osećao bolje zbog toga što je navodno plaćeni serijski ubica. Mislio sam da bi to moglo da bude interesantno za istraživanje - otkrio je Finčer, prenosi ign.adria.

Taj monolog se može čuti u prvom trejleru filma koji je oduševio fanove svojom jednostavnošću. "The Killer" na Netfliks stiže 10. novembra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike