Tom Kruz o najgoroj ulozi u karijeri: Nikada više ne želim da snimim takav film (FOTO/VIDEO)

25.08.2023

07:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovo ostvarenje Ridlija Skota je doživelo neuspeh i nije uspelo da pokrije ni troškove budžeta

Tom Kruz o najgoroj ulozi u karijeri: Nikada više ne želim da snimim takav film (FOTO/VIDEO)
Tom Kruz - Copyright Profimedia

Tom Kruz iza sebe ima dugu i uspešnu karijeru, najplaćeniji je glumac u Holivudu i velika zvezda, ali je radio i na filmovima zbog kojih je kasnije zažalio. Među njima je i "Legenda" reditelja Ridlija Skota, iz 1985. godine.

Priča prati mladića Džeka (Kruz), koji mora da zaustavi zlog Gospodara tame pre nego što ceo svet obavije večna noć. Skot je u film ubacio mnogo klišea iz sveta fantazije kao što su goblini, jednorozi, princeza i mračne šume. Partnerka Toma Kruza je bila Mia Sara.

Profimedia
 

Prevelika očekivanja

Jedan od razloga zašto je slavni glumac zažalio što je snimio ovaj film je način na koji je reklamiran jer su gledaoci imali prevelika očekivanja, navodi Far Out Magazine.

- Novinari su sve preuveličali - rekao je Kruz.

Nikada više

Drugi problem je bila sama produkcija filma. Kruz je zbog snimanja proveo godinu dana u Londonu, ali njegova izvedba nije bila dovoljno emotivna za ulogu koju je igrao.

- Nikada više ne želim da radim na takvom filmu - kategoričan je glumac.

Profimedia
 

Film je doživeo neuspeh i nije uspeo da pokrije ni troškove budžeta. Ipak, s godinama je stekao fanove, a i sam Kruz je kasnije izjavio da nije sve bilo tako loše jer ga je posebno impresionirao filmski set. 

- Sve je izgledalo zapanjujuće, predivno i poetski, ali većinu vremena sam samo gledao komad crne trake i morao da zamišljam kako će to izgledati na filmskom platnu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike