Poslednja uloga En Hejč: Dirljiva posveta tragično stradaloj glumici (VIDEO)

02.10.2023

17:30

0

Prošlo je više od godinu dana od njene smrti, ali ipak ćemo imati prilike da je vidimo u trećoj sezoni serije "All Rise"

Poslednja uloga En Hejč: Dirljiva posveta tragično stradaloj glumici (VIDEO)
En Hejč - Copyright Profimedia

Holivudska glumica En Hejč poginula je prošle godine, kada se svojim autom zakucala u kuću u Los Anđelesu, a potom pala u komu i preminula. Iako je prošlo više od godinu dana, tragično stradalu glumicu ipak ćemo imati priliku da gledamo u novim epizodama serije "All Rise".

Poslednjih deset epizoda ove serije u kojoj En Hejč igra advokaticu, počinju da se emituju u subotu. Serija će se završiti posvetom stradaloj glumici: "U spomen na En Hejč, našu prijateljicu i divnu umetnicu. Nedostaješ".

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File
 

Život advokata, sudija i tužilaca

Epizoda sa En Hejč je snimljena u junu prošle godine, a biće prikazana više od godinu dana kasnije, jer je u trećoj sezoni emitovanje serije prešlo sa CBS na OWN kanal.

Serija se bavi životima advokata, sudija i tužilaca.

Hejč je poginula prošle godine u avgustu.

- En će jako nedostajati ali ona će nastaviti da živi kroz sinove i svoj rad - izjavio je nakon glumičine smrti njen portparol.

AP/Jordan Strauss
 

Skoro šest meseci nakon njene pogibije, njen sin Atlas joj je javno odao počast, objavljivanjem njenih memoara, nazivajući je "najsvetlijom osobom" koju je poznavao.

Uvek je znala da reši problem

- Uvek je znala kako da reši problem ili pomogne prijatelju. Ne mogu da opišem rečima koliko sam joj zahvalan i koliko mi nedostaje - izjavio je Atlas.

Photo by Taylor Jewell/Invision/AP, File
 

A zatim dodao:

- Njena hrabrost i ljubav nastaviće da imaju trajni uticaj na sve.

Atlasov otac Džejms Taper, koji je sa En bio u periodu od 2007. do 2018. godine je rekao:

- En i ja smo bili više od jedne decenije zajedno i imamo prelepog sina. Ona je bila oličenje svetlosti u našim životima, uvek donoseći ljubav i energiju.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike