U domaće bioskope stiže film „Luda lova”: Priča o običnom čoveku koji je našao način kako da se bori protiv Vol Strita (FOTO/VIDEO)

04.10.2023

15:45

0

Zasnovan na senzacionalnoj istinitoj priči

U domaće bioskope stiže film „Luda lova”: Priča o običnom čoveku koji je našao način kako da se bori protiv Vol Strita (FOTO/VIDEO)
Scena iz filma "Luda lova" - Copyright Promo

Na repertoar domaćih bioskopa 5. oktobra stiže zanimljiva filmska saga „Luda lova” reditelja Krega Gilaspia.

Film je zasnovan na senzacionalnoj istinitoj priči o deonicama GameStop-a, odnosno knjizi „Antisocijalna mreža” autora Bena Mezrika. „Luda lova” je imala premijeru na Toronto Film Festivalu, gde su je proglasili „zabavnim i drskim filmom koji će publika obožavati”.

Promo
 

Film prati istinitu priču od pre par godina, kada je nekolicina amaterskih investitora odlučila da uloži deonice u GameStop, kompaniju koja je već neko vreme beležila slabe rezultate i samim tim bila meta velikih investitora.

Glavni lik je običan čovek

Glavni lik je običan čovek Kit Džil (Pol Deno), koji ulaže kompletnu životnu ušteđevinu u deonice firme i sve objavljuje na svom YouTube kanalu i Reddit profilu.

Promo
 

Kada njegove objave na društvenim mrežama postanu popularne, njegov život, kao i život ostalih ljudi koji ga prate počinje da se menja iz korena. A kad njegovi saveti o ulaganjima postanu pokret zahvaljujući kome se njegovi pratioci mogu obogatiti preko noći – milijarderi uzvraćaju udarac…

Reditelj filma je hvaljeni Kreg Gilaspi, poznat po neobičnom humoru, filmovima „Ja, Tonja” i „Kruela”, kao i serijama „Pam & Tomi” i „Majk”. Na scenariju su radile Laurin Šuker Blum i Rebeka Anđelo, a glumačku postavu predvodi Pol Dano, a uz njega su Set Rogen, Pit Dejvison, Nick Oferman, Amerika Ferera, Šejlin Vudli i Sebastian Sten.

Zanimljiva finansijska priča „Luda lova” na repertoar domaćih bioskopa stiže 5. oktobra. Saznajte kako se mala grupica amaterskih investitora uhvatila u koštac sa bogatašima sa Vol Strita i pobedila!

24sedam poklanja 3x2 ulaznice za projekciju u četvrtak 5. oktobar sa početkom u 20:45 sati u Cineplexx Beo Shopping Centar.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike