En Hatavej u ljubavnom trouglu: Fatalne veze za jednu noć (FOTO/VIDEO)

18.09.2023

17:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Ovo ostvarenje označiće i veliki povratak rediteljke Rebeke Miler u svet sedme umetnosti, nakon petogodišnje pauze

En Hatavej u ljubavnom trouglu: Fatalne veze za jednu noć (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Komedija "She Came to Me" koja je otvorila ovogodišnji Filmski festival u Berlinu, svetsku premijeru će imati 6. oktobra. Glavne uloge igraju En Hatavej, Piter Dinklidž i Marisa Tomei čiji se životi komplikuju usled ljubavnog trougla. Režiju potpisuje Rebeka Miler.  

Profimedia
 

Dinklidž glumi kompozitora Stivena koji na prvi pogled ima sve - uspešnu karijeru, prelepu suprugu (Hatavej) i skladan brak. Ipak, on je duboko nezadovoljan, depresivan i u umetničkoj blokadi. Njegova žena je puna razumevanja za njega, ali i osoba koja kontroliše njegov život. U trenutku kada misli da je došao do kraja i da će odustati od svega, ona mu daje savet da inspiraciju za novu opersku kompoziciju potraži na njujorškim ulicama.

Profimedia
 

Tako otpočinje neobično putovanje glavnog junaka, koji naposletku inspiraciju pronalazi u vezama za jednu noć. Nakon neverovatnog uspeha nove opere u Stivenov život ponovo ulazi Katrina (Tomei), koja je zavisna od romantike i sa kojom je zapravo ostvario vanbračnu vezu. Samim tim biva ugrožen ne samo njegov ugled, već i brak.

Profimedia
 

Povratak Rebeke Miler

Film "She Came to Me" označiće i veliki povratak poznate rediteljke Rebeke Miler u svet sedme umetnosti, nakon petogodišnje pauze.

- Sve je počelo sa kratkom pričom koju sam napisala pre mnogo godina, a u kojoj likovi imaju nešto od likova koje u filmu glume Piter i Marisa. Dakle, sve se razvilo od ideje da neko ko ima umetničku blokadu nađe inspiraciju u drugoj osobi. Ovaj film prikazuje drugačiju Ameriku, mnogo emotivniju nego što se inače viđa - istakla je Miler.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike