Robert de Niro se vraća legendarnoj ulozi iz filma "Taksista": Razlog će vas iznenaditi (FOTO)

24.09.2023

07:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Slavni glumac će ponoviti često citiranu rečenicu “You talkin‘ to me?”

Robert de Niro se vraća legendarnoj ulozi iz filma "Taksista": Razlog će vas iznenaditi (FOTO)
Copyright Profimedia

Robert de Niro nakratko se vraća svojoj legendarnoj ulozi iz 1976. u filmskom klasiku Martina Skorsezea “Taksista”. Kako navodi britanski The Sun, osamdesetogodišnji glumac ponovo će sesti za volan kao Trevis Bikl, ili barem izgovoriti neke od kultnih rečenica, snimajući reklamu za Uber.

Prema tvrdnjama izvora, slavni glumac će ponoviti često citiranu rečenicu “You talkin‘ to me?” (Meni govoriš?), u sklopu jedne od reklama.

Profimedia
 

Inače, “Taksista” se smatra ključnim njujorškim filmom, ali u Uberu su se, čini se, odlučili na pomalo zbunjujući izbor za snimanje u Londonu. Izvor je naveo da je serija reklama “sjajna ideja”, dodajući da je "Taksista" jedan od najlegendarnijih filmova svih vremena, iako je vrlo mračan i nasilan za spominjanje u reklami.

Da li se prodao?

“Mnogi smatraju da su filmski klasici njegovo najbolje delo, a potpisivanje ugovora za reklame znak je da se pomalo prodao, ali očigledno vodi prilično skup privatni život”, navodi The Sun.

Profimedia
 

De Niro je ranije bio jedno od zaštitnih lica britanskog pekarskog brenda "Warburtons", za koji su reklame snimali i Džordž Kluni, Silvester Stalone i nedavno Semjuel L. Džekson. Oskarovac se još 2019. pojavio u kampanji za prikladno nazvan električni automobil Kia Niro, a radio je i reklame za Santander banku i American Express.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike