Objavljen prvi trejler za film "Akvamen 2": Džejson Momoa sklapa pakleni savez (FOTO/VIDEO)

15.09.2023

12:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Svetska premijera je zakazana za 20. decembar

Objavljen prvi trejler za film "Akvamen 2": Džejson Momoa sklapa pakleni savez (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Nakon tizera, kako je najavljeno, Worner Bros. je objavio prvi zvanični trejler za film "Akvamen - Izgubljeno kraljevstvo".  

Profimedia
 

"Pošto prvi put nije uspeo da pobedi Akvamena, Crna Manta, još uvek vođen potrebom da osveti očevu smrt, neće se zaustaviti ni pred čim da uništi Akvamena jednom zauvek. Ovoga puta Crna Manta je strašniji nego ikad ranije, poseduje moć mitskog Crnog trozubca, koji oslobađa drevnu i zlonamernu silu. Da bi ga pobedio, Akvamen će se obratiti svom zatočenom bratu Ormu, bivšem kralju Atlantide, kako bi sklopio nevrovatan savez. Zajedno, moraju da ostave po strani svoje razlike kako bi zaštitili svoje kraljevstvo i spasili Akvamenovu porodicu i svet od nepovratnog uništenja", navodi se u zvaničnom sinopsisu filma. 

Glumačka ekipa

Džejson Momoa ponovo je u ulozi Akvamena (Artura Karija), koji sada balansira između svojih dužnosti kralja Atlantide i oca. Patrik Vilson je Orm, Akvamenov polubrat i njegov neprijatelj, koji sada mora da postane, nevoljno, saveznik svog brata.

Profimedia
 

Amber Herd je Mera, kraljica Atlantide i majka prestolonaslednika, a Jaija Abdul Matin II je Crna Manta, posvećen više nego ikada želji da osveti očevu smrt i uništi Akvamena, njegovu porodicu i Atlantidu. Nikol Kidman je Atlana, žestoki vođa i majka sa srcem ratnika.

Takođe se ponavljaju uloge Dolfa Lundgrena, kao kralja Nereusa i Rendala Parka kao dr Stivena Šina.

Profimedia
 

Svetska premijera filma je, kako je najavljeno, 20. decembra ove godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike