Greška u kultnoj seriji "Bolji život" otkrivena posle mnogo godina: Šta je prevideo Siniša Pavić?

05.09.2023

09:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Radi se o testamentu Gigine sestre

Greška u kultnoj seriji "Bolji život" otkrivena posle mnogo godina: Šta je prevideo Siniša Pavić?
Serija "Bolji život" - Copyright Printscreen/YouTube/IMDB

Kultna serija "Bolji život" jedna je od najgledanijih u bivšoj Jugoslaviji. Svakodnevna dešavanja porodice Popadić od 1987. do 1991. pratilo je više miliona gledaoca širom Srbije i okolnih zemalja. Serija je za mnoge bila najbolja "bez greške", međutim, na internetu se pojavila informacija da u seriji postoji jedna velika greška.

Printscreen/YouTube/IMDB
 

Siniša Pavić napravio je veliku grešku u seriji, navodi Fejsbuk stranica “Dnevna doza prosečnog advokata”.

Sporni testament

Naime, kada je Gigina sestra ostavila testament u kojoj je za svoje naslednike odredila njegovu decu (Violetu, Sašu i Slobodana), postavljajući im teške uslove koje prvo moraju da ispune kako bi bili proglašeni za naslednike (Violeta je trebalo da se uda, Saša da nađe posao, a Slobodan da završi razred sa vrlo dobrim uspehom – što je suštinski zaplet serije), priča nije trebalo da krene putem ostvarivanja tih postavljenih uslova, već su oni jednostavno mogli da ne prihvate nasledstvo.

Printscreen/YouTube/RTS
 

Tada bi sve nasledio Giga kao jedini zakonski naslednik svoje sestre. Tako bi Popadići pare uzeli odmah, platili bi Macoli spomenik (ispunili i nalog) i ne bi uopšte bilo serije. Postavlja se onda pitanje zašto advokat Radujković nije krenuo u tom smeru, nego je Gigi rekao da u testamentu nema nijedne rupe, navodi se na stranici.

Printscreen Youtube
 

Ispod ove objave je mnogo komentara onih koji su odlučili da podele svoje mišljenje, ali i izraze oduševljenje u vezi serije. Jedan se izdvojio kao najduhovitiji.

"Oni da se odreknu u Giginu korist!? Pre bi se odrekli u korist Jezdimira Uskokovića?", glasio je komentar koji je nasmejao mnoge.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike