Brus Vilis u jednom Tarantinovom filmu napravio katastrofalnu grešku: To nije smeo da uradi (FOTO/VIDEO)

27.08.2023

10:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac je zbog ove nesmotrenosti snosio posledice

Brus Vilis u jednom Tarantinovom filmu napravio katastrofalnu grešku: To nije smeo da uradi (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Film "Četiri sobe" iz 1995. godine nije film koji će vam prvi pasti na pamet kada se spomene ime Kventina Tarantina. Reč je o crnoj komediji utemeljenoj na kratkoj fikciji Roalda Dala, koja se sastoji od četiri priče, od kojih je svaku režirao drugi reditelj, a radnja je smeštena u hotel Monsignor, omiljeno okupljalište holivudske elite 40-ih i 50-ih godina prošlog veka.

Profimedia
 

Pristao da besplatno glumi

Film nije ostvario veliki uspeh, ali Brus Vilis to nije mogao da zna kada je pristao da igra u njemu. Naime, on je prihvatio ponudu da besplatno glumi. Međutim, prema pravilima Udruženja filmskih glumaca (SAG), to što nije naplatio svoju ulogu uslovilo je da se njegovo ime ne pojavi na odjavnoj špici.

Osim Vilisa, u filmu su igrali Tim Rot, Antonio Banderas, Semi Dejvis i Madona. Nakon "Četiri sobe" Vilis se pojavio u "Armagedonu" i "Šestom čulu", dok je Tarantino ubrzo postigao uspeh sa filmom "Džeki Braun".

Vilis u poslednjem Tarantinovom filmu?

Podsetimo, Tarantino i Vilis su sarađivali na "Petparačkim pričama" 1990-ih, a tri decenije kasnije slavni reditelj želi da oda počast svom kolegi i prijatelju pa je uputio poziv njegovoj porodici da se glumac pojavi u njegovom poslednjem filmu "Filmski kritičar" na kojem trenutno radi.

Profimedia
 

Ako Vilis zbog bolesti ne bude mogao da učestvuje, Tarantino navodno namerava da ubaci kratak isječak iz jednog od njegovih ranijih filmova, prenosi index.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike