Deca slavnog kompozitora stala u odbranu Bredlija Kupera: Naš otac je imao lep veliki nos (FOTO/VIDEO)

17.08.2023

20:30

0

Jedva čekamo da svet vidi ono što je napravio

Deca slavnog kompozitora stala u odbranu Bredlija Kupera: Naš otac je imao lep veliki nos (FOTO/VIDEO)
Bredli Kuper u filmu "Maestro" - Copyright Profimedia

Deca američkog kompozitora jevrejskog porekla Leonarda Bernštajna stala su u odbranu holivudskog glumca Bredlija Kupera koji se suočio sa salvom negativnih kritika zbog korišćenja veštačkog nosa u novom filmu o Bernštajnovom životu.

Džejmi, Aleksander i Nina Bernštajn rekli su da je njihov otac imao "lep, veliki nos" i da smatraju da su napadi na Kupera zlonamerni, prenosi Skaj njuz.

Profimedia
 

- Bredli je odlučio da koristi veštački nos kako bi povećao sličnost, i to nam je sasvim u redu. Takođe smo sigurni da i naš tata ne bi imao ništa protiv - navela su Bernštajnova deca u izjavi.

Neiskren pokušaj da se uspešan čovek potkopa

Dodali su da su bili uključeni u svaki korak snimanja filma o njihovom ocu.

- Svaka oštra pritužba u vezi sa ovim pitanjem deluje nam pre svega kao neiskren pokušaj da se uspešan čovek potkopa, a tako nešto se dešavalo i našem ocu - dodaje se.

Naglasili su da su tokom snimanja filma "osetili veliko poštovanje i ljubav koju je Bredli uneo u sopstvenu interpretaciju Leonarda Bernstajna".

Profimedia
 

- Srećni smo što smo imali ovakvo iskustvo s Bredlijem i jedva čekamo da svet vidi ono što je napravio - piše u izjavi.

Film fokusiran na odnos sa ženom

U drami pod naslovom "Maestro", Kuper glumi uz Keri Maligan u film se fokusira na Bernštajnov odnos sa njegovom ženom, Felisijom Montalegre.

Profimedia
 

Bernštein je ostao upamćen po muzici koju je napisao za mjuzikl "Priča sa zapadne strane" i osvojio 16 Gremi nagrada tokom svoje karijere. Umro je 1990. godine.

Kuper se suočio sa salvom kritika nakon puštanja zvaničnog trejlera za film u kome glumac ima znatno veći nos od njegovog prirodnog.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike