Šta je sve Prisila Prisli otkrila o Elvisu u svojim memoarima, a Sofija Kopola pretočila u film: Premijera u Veneciji (FOTO/VIDEO)

11.08.2023

18:30

0

Tokom godina postao je moj otac, muž, i skoro Bog

Šta je sve Prisila Prisli otkrila o Elvisu u svojim memoarima, a Sofija Kopola pretočila u film: Premijera u Veneciji (FOTO/VIDEO)
Prisila i Elvis Prisli - Copyright Profimedia

- Naučio me je svemu: kako da se oblačim, kako da hodam, kako da se šminkam, kako da se ponašam, kako da uzvratim ljubav na njegov način. Tokom godina postao je moj otac, muž, i skoro Bog - piše na početku svojih memoara "Elvis i ja" Prisila Prisli, jedina supruga kralja rokenrola.

Profimedia
 

Upravo ova knjiga poslužila je Sofiji Kopoli, za film "Prisila" koji će premijerno biti prikazan na Venecijanskom filmskom festivalu.

Knjiga je puna intimnih detalja

Knjiga prikazuje vezu od trenutka kada je četrnestogodišnja Prisila upoznala Elvisa na zabavi do njegove smrti, 1977. godine, četiri godine nakon njihovog razvoda.

Knjiga je puna intimnih detalja. Takođe prikazuje verziju kralja rokenrola, koja se mnogo razlikuje od one koju smo videli u filmu "Elvis" od Baza Lurmana, koji je osvojio svet prošle godine.

Profimedia
 

Pod budnim okom svoje pratnje i menadžera Parkera, Elvis je imao veoma malo kontrole nad svojim životom, ali je zato imao potpunu kontrolu nad njom.

U vreme kada je imala 17 godina živela je u Grejslendu, ostajala je budna cele noći sa Elvisom i njegovom pratnjom, a zatim je sledećeg jutra odlazila u lokalnu katoličku školu.

Profimedia
 

- Dan za danom sam vozila u školu, pohađala nastavu do podneva, a zatim se vraćala u Grejslend, u krevet i mazila sa pored Elvisa koji je čvrsto spavao - piše Prisila.

Dvostruki život

Na kraju se pridružuje Elvisu u uzimanju tableta za spavanje, kao i tableta za dijetu, oslanjajući se na njih da bi prošla završne ispite.

Profimedia
 

- Vodila sam dvostuki život - danju učenica, noću fatalna žena - ističe ona.

U vreme kad je pisala knjigu 1985. godine, Prisila je bial svesna, koliko joj je ova veza bila štetena za nju.

Zanimljivo će biti videti kako je Kopola uspela ovu priču da prenese na filmsko platno, a pojedini mediji ovaj film pored sa njenim filmom o Mariji Antoaneti, još jednoj dečjoj nevesti.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Vanity Fair

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike