Ovi glumci nisu dobili ulogu Kena u filmu "Barbi": Ljuti i očajni (FOTO)

26.07.2023

09:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Mnoge je sprečio termin snimanja

Ovi glumci nisu dobili ulogu Kena u filmu "Barbi": Ljuti i očajni (FOTO)
Rajan Gosling - Copyright Profimedia

Jedna od kasting direktorki filma "Barbi" otkrila je ko je, pored Rajana Goslinga, bio u trci za ulogu Kena.

U intervjuu za Vanity Fair, Alison Džons, koja je radila na hit filmu zajedno sa Lusi Beva, govorila je o tome ko je još mogao da se pridruži Barbi u njenoj kući iz snova. Kao i linija lutaka na kojoj je film zasnovan, postoji više Barbika i Kenova koje tumače različiti glumci. Ipak, nisu svi koji su želeli mogli da učestvuju.

Profimedia
 

Bili su stvarno ljuti

Prema njenim rečima, ograničenja zbog pandemije su u vreme snimanja filma značila da morate da provedete tri meseca u Londonu, gde je snimljen veliki deo filma, a to je značilo da Bowen Yang, Dan Levy i Ben Platt nisu mogli da igraju Kena.

- Bili su, ne šalim se, stvarno ljuti što to nisu mogli da urade - rekla je Džons i dodala da nisu bili jedini koji su se borili za tu ulogu.

- Simu Liu je umirao da postane Ken - istakla je Alison i spomenula i glumca koji je morao da odbije ulogu Kenovog prijatelja Alana:

- Dragi Jonathan Groff mi je poslao poruku u kojoj je napisao: "Ne mogu da verujem da ovo kucam, ali ne mogu da glumim Alana".

Tu ulogu je umesto njega odigrao Michael Cera. Kandidati za uloge Barbi i Kena su u okviru audicije poslali snimke, a rediteljka Greta Gervig je želela da razgovara sa glumcima koji su bili u igri za uloge, pre nego što im je poslala scenario na čitanje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike