Tuča između dve žene zbog filma "Barbi": Šokantna scena u bioskopu (VIDEO)

29.07.2023

08:35

0

Autor: Dejan Ćirić

Sve se odigralo u Brazilu

Tuča između dve žene zbog filma "Barbi": Šokantna scena u bioskopu (VIDEO)
Copyright Profimedia

Barbimanija ne jenjava u celom svetu, film o najpoznatijoj lutki na svetu obara sve rekorde gledanosti, a Margo Robi i Rajan Gosling su trenutno najveće filmske zvezde na planeti. 

Profimedia
 

Međutim, uprkos idealnoj atmosferi koja prati ovo ostvarenje, za neke se gledanje filma nije dobro završilo. Društvenim mrežama se proširio snimak iz jednog bioskopa u Brazilu na kome se vidi svađa, a potom i tuča između dve žene.

Sve zbog deteta i mobilnog telefona

Jedna od njih je u bioskop došla sa svojim detetom, koje je, navodno, tokom celog filma gledalo Jutjub na telefonu. Drugima je to zasmetalo, a jedna žena je zbog toga opomenula majku. Ubrzo je počela svađa, a nedugo nakon teških reči jedna je došla do druge i udarila je toliko jako da je pala na sedišta.

 

 

Onda je počela tuča između dve žene, a jedan muškarac ih je razdvojio. Drugi posetioci bioskopa samo su zbunjeno stajali sa strane.

Na društvenim mrežama je krenula rasprava o ovoj situaciji, a mišljenja su bila podeljena. Neki su se složili da dete nije trebalo da bude na telefonu, dok su drugi rekli kako je u pitanju samo dete i da žena nije trebalo toliko burno da reaguje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike