Nova sezona serije "Čikago u plamenu" donosi dramatične i opasne epizode: Ipak, nije sve tako crno (FOTO)

26.07.2023

18:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Izazovi su ovog puta još veći

Nova sezona serije "Čikago u plamenu" donosi dramatične i opasne epizode: Ipak, nije sve tako crno (FOTO)
Čikago u plamenu - Copyright Profimedia

Od Dika Volfa, američkog producenta nagrađenog sa dva Emija i nominovanog za još 10 ovih prestižnih televizijskih priznanja, koji između ostalih potpisuje neke od najčuvenijih krimi serijala kao što su „Poroci Majamija“, „Red i zakon“, „FBI“ i „FBI: Najtraženiji“, od 8. avgusta na kanal FOX LIFE, radnim danima u 19 časova, stiže peta sezona hit serije „Čikago u plamenu“.

Promo/FOX
 

Novi ciklus, koji se sastoji od 22 epizode, uveriće nas još jednom u to da je retko koji posao stresan, ali i uzbudljiv kao što je to poziv vatrogasaca, spasilaca i bolničara vatrogasne stanice 51 u Čikagu.

Promo/FOX
 

Još veći izazovi u novoj sezoni

Ovaj neustrašivi tim muškaraca i žena svakodnevno gleda pravo u oči opasnostima od kojih svi uglavnom beže, i spreman je da se još jednom suoči sa odgovornošću koju simbolišu njihove uniforme. Međutim, u novoj sezoni izazovi su još veći.

Promo/FOX
 

Na Luijevu sugestiju, Dosonova odlučuje da preispita svoj dosadašnji rad i zapita se da li njena karijera ide u ispravnom pravcu. Slučaj saobraćajne nesreće na kom će raditi sa Kejsijem uveriće je još čvršće u to da su njene sumnje ispravne.

Promo/FOX
 

Na listi najzanimljivijih, ali i najopasnijih slučajeva u novoj sezoni biće i spasavanje deteta od požara u tunelu. Ipak, nije sve tako crno. Jedan par vatrogasaca u novom ciklusu dobija dete. O kome je reč?

Promo/FOX
 

Glavne uloge tumače: Džesi Spenser (Metju Kejsi), Tejlor Kini (Keli Severajd), Vil Estes (Džejmi Regan), Kara Kilmer (Silvi Bret), Dejvid Ajgenberg (vatrogasac Kristofer Herman), Juri Sardarov (Brajan Otis Zvoneček), Džo Minoso (Džo Kruz) i Kristijan Stolt (Rendi Mekholand).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike