Danijel Krejg otkrio koji film smatra najgorim u svojoj karijeri: Nije pomogla ni Anđelina Džoli (VIDEO)

21.07.2023

10:00

0

Autor: Dejan Ćirić

"Bila je to najveća greška koju sam napravio", ističe glumac

Danijel Krejg otkrio koji film smatra najgorim u svojoj karijeri: Nije pomogla ni Anđelina Džoli (VIDEO)
Danijel Krejg - Copyright Profimedia

Pre nego što je postao Džejms Bond, za Danijela Krejga se govorilo da je jedan od najboljih britanskih glumaca današnjice koji se proslavio nizom kvalitetnih uloga u različitim filmskim i televizijskim ostvarenjima.  

Ali, kao i većina glumaca, i on je imao uloge kojima se ne ponosi, a film "Lara Croft: Tomb Raider" iz 2001. godine, adaptaciju popularne video-igre, smatra najvećom greškom u karijeri, navodi Far Out Magazine.

Profimedia
 

Film mu je usporio karijeru

- Kada je pitanju "Tomb Raider", morate da znate da taj film nije imao dovršen scenario. Jednostavno ne možete da započnete sa snimanjem ako nemate scenario. To ostvarenje mi je usporilo karijeru. Bila je to najveća greška koju sam napravio - otkrio je glumac.

Iako je na film gledao kao na dobru životnu lekciju, nije imao ništa pozitivno da kaže kada je u pitanju radnja, jer većinu vremena nije razumeo šta se događa. 

Proofimedia
 

Anđelina je gore prošla

Ipak, Krejg je priznao da je Anđelina Džoli imala mnogo gori tretman nakon premijere.

- Bila je u mnogo lošijoj situaciji. Ona je bila u svakoj sceni i kasnije je morala da se nosi sa svim kritikama - izjavio je glumac i dodao:

- Nije trebalo da pristanem na tu ulogu. Osećao sam se kao nekakav višak tokom celog filma.

Profimedia
 

Anđelina je takođe, u ranijim intervjuima, govorila da nije zadovoljna filmom i da je bilo prilično teško prikazati lik Lare Kroft.

- U pitanju je bila video-igra i Lara nije bila kompleksan ženski lik, sa emocijama. Čak mi nije izgledala privlačno i dovoljno realistično, tako da je tu bilo puno problema i nismo uspeli sve da prilagodima kako je trebalo - rekla je glumica. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike