Poslednji intervju Džulijana Sandsa: Smrt ga je čekala na mestu gde su mnogi izgubili živote

04.07.2023

18:15

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumac je rekao da ga privlače "zvečarke, medvedi, pume i planine", a ne "bazeni i holivudske zabave"

Poslednji intervju Džulijana Sandsa: Smrt ga je čekala na mestu gde su mnogi izgubili živote
Džulijan Sands - Copyright Profimedia

U svom poslednjem intervjuu koji je dao za engleski Radio Tajms, britanski glumac Džulijan Sands, rodom iz Jorkšira, čije je beživotno telo pronađeno na planini Boldi, severoistočno od Los Anđelesa, govorio je o lepoti i opasnostima planinarenja.

Profimedia
 

Sands je nestao u januaru, a njegovi posmrtni ostaci su pronađeni prošle nedelje. Bio je strastveni planinar koji je izbegavao uobičajeni noćni život holivudskih zvezda i slobodno vreme provodio u prirodi, prenosi londonski dnevnik Tajms.

Sablasni prizori na planinama

U intervjuu za Radio Tajms, koji je emitovan nedugo pre njegove poslednje avanture, zvezda filmova "Soba sa pogledom" i "Polja smrti" rekao je da ga privlače "zvečarke, medvedi, pume i planine", a ne "bazeni i holivudske zabave".

- Nailazio sam na sablasne prizore na planinama. Tek tada shvatate da ste na mestu gde su mnogi ljudi izgubili živote, bilo da je reč o Ajgeru (u Švajcarskoj) ili Andima. Vi ste u carstvu velike prirode i ona vam se otkriva u svoj svojoj moći - rekao je tada glumac.

Profimedia
 

Zahvalnost porodice

Nakon konačnog kraja potrage, Džulijenova supruga, njegovo troje odrasle dece i cela porodica zahvalili su spasilačkim timovima na njihovim "neumornim naporima" i osam pokušaja da se glumac pronađe u teškim i surovim vremenskim uslovima u oblasti Boldi Boul na planini San Gabrijel.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike