Novi detalji o nestanku Džulijana Sandsa: Nada umire poslednja

25.06.2023

10:00

0

Glumac je nestao 13. januara

Novi detalji o nestanku Džulijana Sandsa: Nada umire poslednja
Džulijan Sands - Copyright Profimedia

Planinari su pronašli ljudske ostatke u planinskom području u južnoj Kaliforniji, gde je pre pet meseci nestao glumac Džulijan Sands, saopštile su vlasti.

Telo, koje je otkriveno u subotu u blizini planine Boldi, odneto je na identifikaciju, navodi se u saopštenju šerifa okruga San Bernardino, ali detalji za sada nisu dostupni, prenosi AP.

Profimedia
 

- Nastavljamo da čuvamo Džulijana u našim srcima sa svetlim sećanjima na njega kao na divnog oca, muža, istraživača, zaljubljenika u svet prirode i umetnosti, kao i na originalnog izvođača - zaključuje se u saopštenju.

Poslednji film sa Džonom Malkovičem

Podsetimo glumac Džulijan Sands je nestao je 13. januara na usponu ka vrhu koji se uzdiže na 3.048 metara, istočno od Los Anđelesa. Područje na kojem je nestao veoma je opasno, čak i za iskusne planinare. Od tada mu se gubi svaki trag.

Profimedia
 

Njegov automobil je pronađen pored mesta na kojem je prijavljeno da je nestao. Sands je poznat po ulogama u popularnim filmovima i televizijskim dramama, kao što su "Soba sa pogledom", "24" i "Smolvil" (Smallville).

Poslednji film "Seneka" glumac je snimio sa Džonom Malkovičem. Film prikazuje poslednje dane antičkog filozofa Seneke, a premijerno je prikazan na Berlinskom festivalu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike