Leto je lepše uz Vulkan knjige: Popusti i do 40% samo na sajtu vulkani.rs

30.06.2023

15:30

0

Više od 150 razloga da ne propustite novu onlajn-akciju

Leto je lepše uz Vulkan knjige: Popusti i do 40% samo na sajtu vulkani.rs
Copyright Profimedia

Odaberite omiljenu knjigu u moru raskošnih saga, zaronite u najlepšu ljubavnu priču, krenite tragom prošlosti i otkrijte manje poznate istorijske činjenice, potražite pokretačku snagu u vrhunskim delima duhovnih učitelja i korisne savete u fantastičnim priručnicima o roditeljstvu.

Pred vama je mnogo razloga da posetite sajt vulkani.rs, jer je novom akcijom obuhvaćeno više od 150 naslova idealnih za vrele letnje dane. Odabrane knjige Vulkan izdavaštva će do 13. jula biti na sjajnom popustu do 40%, a dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije besplatna.

Promo/Vulkan
 

Spisak najboljih knjiga za ovo leto potražite putem linka, a mi za vas izdvajamo nekoliko naslova.

Istina je uvek šokantna

Istina je uvek šokantna, a neizvesnost do poslednje stranice zagarantovana u novom romanu bestseler autorke Džin Hanf Korelic. Uronite u Zaplet za koji bi svaki pisac prodao dušu.

Profimedia
 

Kada Evan Parker predstavi svoju veličanstvenu ideju za roman profesoru kreativnog pisanja Džejkobu, profesorova blaga netrpeljivost prema pametnom i arogantnom mladiću će se pretvoriti u zavist.

Godine su prošle, za Evana niko nije čuo, a Džejk otkriva nešto sasvim neočekivano: Evan više nije živ. I tako će Džejk uraditi ono što bi svaki pisac uradio sa dobrom idejom: iskoristiće je. Ali sve ima svoju cenu.

U vrtlogu strasti, ljubavi, izdaje i tuge

U vrtlogu strasti, ljubavi, izdaje i tuge, engleska spisateljica Sofi Hejdok u svom debitantskom romanu Četiri muze izatkala je priču o Egonu Šileu, jednom od najznačajnijih umetnika svog vremena, njegovom stvaralaštvu i kvartetu fascinantnih žena, uranjajući čitaoca u umetnički i bogati svet Beča, ali i ne tako glamurozne realnosti siromaštva i rata.

Ovim dirljivim, prosvetljujućim i evokativnim romanom, autorka daje glas ženama ovekovečenim na platnu, ali zaboravljenim u istoriji – izvodeći ih iz Šileove senke na svetlost, gde im je mesto.

Profimedia
 

Ono što je dobro u životu pokvari se ili degradira ako se pretvori u robu. Zato, da bismo odlučili gde je tržištu mesto i treba li ga držati na distanci, moramo odlučiti kako da vrednujemo zdravlje, obrazovanje, porodični život, prirodu, umetnost, građanske dužnosti...

Gde to para ne bi trebalo da vrti? U bestseleru Šta sve novac ne može da kupi? poznati politički filozof Majkl Dž. Sandel se bavi jednim od najvećih etičkih pitanja našeg vremena: šta to nije u redu sa svetom u kome je sve na prodaju?

Fenomenalan priručnik za roditelje

Fenomenalan priručnik za roditelje Mišel Ajkard Četrnaest razgovora do četrnaeste godine otkriva koje razgovore morate obaviti sa svojom decom pre nego što postanu srednjoškolci.

Oslanjajući se na decenije sopstvenog iskustva u radu sa porodicama, autorka se fokusira na važne životne teme, kao što su prijateljstvo i seksualnost, pa čak i impulsivnost, kreativnost, tehnologija, ali i predočava jednostavnu i testiranu formulu za najbolji pristup ovim suštinskim razgovorima.

Profimedia
 

Magija je nekada bila stvarna. Umrla je zajedno sa ostatkom starog sveta u katastrofalnoj borbi između sila Svetla i Mraka. Samo se Lučonoše sećaju, drže svoju viševekovnu stražu, pošto su se zakleli da će štititi čovečanstvo ako se Mračni kralj ikada vrati. Sada je kucnuo njihov čas.

Heroji i zlikovci davno zaboravljenog rata se ponovo rađaju i povlače nove borbene linije u epskoj fantaziji K. S. Pakat Uspon Mraka, uzbudljivoj priči o prijateljstvu, obmani i lojalnosti. Tama nikada zaista ne nestaje; samo čeka da je svet zaboravi da bi uskrsnula. Hladan i nemilosrdan, svet postaje pozornica za epsku bitku između dobra i zla.

Hitove Vulkan izdavaštva za vrelo leto potražite na sajtu vulkani.rs već danas, jer ova fantastična akcija traje do isteka zaliha.

NAPOMENE:

* Akcija traje od 30. juna do 13. jula, ili do isteka zaliha, samo na sajtu vulkani.rs.

** Više od 150 naslova je na popustu do 40%.

*** Dostava za sve porudžbine na teritoriji Srbije je besplatna.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike