Najromantičnija TikTok senzacija „Sve što nismo preboleli“ u prodaji (FOTO/VIDEO)

06.06.2023

15:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Ranjivost nije slabost, već najčistiji oblik snage

Najromantičnija TikTok senzacija „Sve što nismo preboleli“ u prodaji (FOTO/VIDEO)
Copyright Promo/Vulkan

Lusi Skor, jedna od autorki najčitanijih romantičnih komedija u svetu, poklanja nam neodoljivu slojevitu priču, pravu poslasticu istkanu od poznatih elemenata i tema ljubavnog žanra, uključujući i һrabrost koja je potrebna ranjenom srcu da ponovo otkrije strast, podršku prijatelja, porodične odnose, rivalstvo između sestara i moć ljubavi koja vraća izgubljenu nadu. „Sve što nismo preboleli“ dirnuće vas svojom romantičnom pričom, a plejada uverljivih likova i priča naše nove heroine nateraće vas da preispitate sopstveni život.

Promo/Vulkan
 

Prodata u više od četiri miliona primeraka i prevedena na više od 20 jezika, knjiga je 2022. godine nominovana za najbolji ljubavni roman po izboru čitalaca na platformi Goodreads i našla se na listi bestselera Njujork tajmsa i Amazona.

Upoznajmo Naomi i Noksa

Naočit, isklesane građe, sa izgledom lošeg momka, Noks voli da živi svoj život baš onako kako pije kafu - sam. Osim ako ne računate njegovog psa Vejlona. I ne toleriše dramu, čak ni kada se pojavi u vidu odbegle neveste.

Naomi nije samo bežala od svog venčanja. Pošla je u pomoć svojoj otuđenoj sestri bliznakinji Tini. Stigla je u Nokmaut, u Virdžiniji, gradić u kojem se nesuglasice rešavaju na staromodan način… uz pesnice i pivo. Obično baš tim redosledom.

Na Naominu žalost, njena zla bliznakinja uopšte se nije promenila. Uzela joj je auto i novac i pobegla iz grada, ali joj je zato ostavila nešto sasvim neočekivano - sestričinu za koju Naomi nikada nije ni čula. Sada je ostala u nepoznatom gradu, bez automobila, novca, stana, posla i plana, sa jedanaestogodišnjakinjom koju mora da čuva.

Promo/Vulkan
 

Noks se s razlogom ne upušta u komplikovane odnose sa zahtevnim ženama, pogotovo ne onim romantičnim. Ipak, nakon što se Naomin život raspao njemu pred očima, najmanje što može da uradi jeste da joj pomogne da se izbavi iz škripca. Čim ona reši svoje probleme, on će se vratiti svom mirnom, samotnjačkom životu. Barem je takav bio plan dok se nevolje nisu pretvorile u pravu opasnost.

Favorit buktokera, sa 20 miliona pregleda, „Sve što nismo preboleli“ dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike