Noćne more Pedra Paskala: Uvukao mi se pod kožu

27.06.2023

19:00

0

Glumac poreklom iz Čilea je progovorio o svom strahu

Noćne more Pedra Paskala: Uvukao mi se pod kožu
Pedro Paskal - Copyright Profimedia

Pedro Paskal, američki glumac poreklom iz Čilea koji se proslavio ulogom u postapokaliptičnoj seriji "The Last of Us", izjavio je da dugo nije gledao filmove sa zombijima jer ih je u jednom trenutku bilo previše.

Paskal je izjavio da se procvat filmova sa zombijima dogodio zahvaljujući filmu "28 dana" koji je snimljen 2002. godine.

Profimedia
 

Ovaj film je režirao Deni Bojl, a scenario je napisao Aleks Garland. Radnja filma prati mladog kurira, kojeg igra Silijan Marfi, koji se budi iz kome i saznaje da je svet u haosu zbog razornog virusa koji zahvata Veliku Britaniju i pretvara ljude u zombije.

Sofisticiran i uzbudljiv

Glumac je za film rekao da je istovremeno uzbudljiv i sofisticiran, čak ga je nazvao remek-delom.

- Gledao sam film u bioskopu i osećao sam se kao da mi se uvukao pod kožu iako sam odrastao - rekao je Paskal i dodao da je imao noćne more, ali to su bile avanturističke noćne more.

Profimedia
 

Paskal je naveo da je u jednom periodu skoro zaboravio na zombi žanr jer je filmska industrija bila prezasićena takvim filmovima i serijama. Njegovo novo interesovanje izazvala je serija "The Last of Us" u kojoj je on osvojio ceo svet.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike