Ana de Armas najavila konačan kraj: To me već sada uzbuđuje! (FOTO)

28.03.2023

21:30

0

"Žudim za ulogama kao što je bila ona u „Plavuši“, ističe glumica

Ana de Armas najavila konačan kraj: To me već sada uzbuđuje! (FOTO)
Ana de Armas - Copyright Profimedia

Ani de Armas ove godine izmakao je Oskar za film „Plavuša“, međutim kritičari i dalje smatraju da film možda nije ispunio očekivanja ali da se ona odlično snašla u ulozi filmske dive Merilin Monro.

Profimedia
Ana de Armas

Ovu kubansku glumicu koja je osvojila Holivud imali smo prilike da gledamo kao akcionu heroinu u filmu o Džejmsu Bondu.

Uloga ubice

Ana de Armas je trenutno angažovana na snimanju filma „Balerina“ iz franšize „Džon Vik“ u kojem igra ubicu, a partner joj je Kijanu Rivs.

Film je pun neverovatnih akcionih scena i neočekivanih obrta, a premijera se očekuje najranije u proleće sledeće godine. Međutim, glumica želi da joj ovo bude poslednja uloga u akcionim filmovima.

Tanjug/ AP Photo/Domenico Stinellis
Ana de Armas

- Posle uloge u filmu o Džejmsu Bondu, usledio je niz uloga u akcionim filmovima i to je bilo jako zabavno. Birala sam one koji su mu uzbudljivi i sa ljudima sa kojima sam želela da radim. Znam da je „Balerina“ kraj, bar za sada. Žudim za ulogama kao što je bila ona u „Plavuši“. Želim karakterne uloge. Znam i sa kojim rediteljima bih mogla da radim i to me već sada uzbuđuje - izjavila je glumica, koju od 21. aprila fanovi mogu gledati u romantičnoj akcionoj komediji „Ghosted“.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike