Bez garancije za film "Džon Vik 5": Niko još ne želi da se oprosti od Kijanua Rivsa

01.04.2023

18:00

0

Ukupna zarada prva tri dela je 580 miliona dolara

Bez garancije za film "Džon Vik 5": Niko još ne želi da se oprosti od Kijanua Rivsa
Kijanu Rivs - Copyright Profimedia

Kijanu Rivs je "poharao" bioskopske blagajne sa četvrtim nastavkom filma iz franšize "Džon Vik". Potvrđeno je da je u planu još dva nastavka.

Ukupno prva tri dela su zaradila 580 miliona dolara, a svaki nastavak je zaradio više od prethodnog.

U međuvremenu pojavile su se informacije šta možemo da očekujemo u petom nastavku.

Profimedia
 

Da li je vredno dalje nastaviti sa eksploatacijom ove franšize

Prva tri dela franšize "Džon Vik", spadaju među tri najbolja akciona filma koje je Holivud proizveo u poslednje vreme pa se mnogi pitaju da li je zaista vredno dalje nastaviti sa eksploatacijom ove franšize.

Prepostavlja se da ako bi snimanje petog dela počelo 2024. godine, da bi peti deo "Džon Vika" mogao u bioskopima da se pojavi između 2025. godine i 2026. godine.

Profimedia
Kijanu Rivs u filmu "Džon Vik 4"

- Nismo spremni da se oprostimo od Kijanua Rivsa sa ovom franšizom. Postoji mnogo različitih stvari koje možemo da uradimo. Gledao sam ovaj film pet puta u poslednjih nedelju dana. Ima nešto što u ovom filmu može da pokrene samo Rivs - rekao je producent Džo Drejk.

Ipak, kako je izjavio nakon završetka četvrtog dela sledi veliki odmor.

Nema garancije

- Postoji velika volja za nastavkom. Svi ćemo sada malo odmoriti a onda dobro razmisliti postoji li valjan razlog da se dođe do petog nastavka. Nema nikakve garancije - zaključuje producent.

Profimedia
Kijanu Rivs

Reditelj sage Čad Stahelski, kaže da bi peti deo mogao biti uskoro snimljen ali to ne zavisi od njega. Studio donosi konačnu odluku.

- Prvi deo je bio glup. Napravili smo ga kao zabavan mali akcioni film. A činjenica je da sada nakon devet godina promenio naše živote. Promenio je život Kijanu Rivsa. Promenio je mnoge živote. A ljudi i dalje žele da im ovaj film da još više - zaključuje reditelj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike