Sara Džesika Parker i Metju Broderik u neobičnim ulogama: Iza zatvorenih vrata apartmana čuvenog njujorškog hotela (FOTO)

11.06.2023

11:15

0

Autor: Dejan Ćirić

U pitanju je predstava koja je na trećem mestu po zaradi u istoriji Brodveja

Sara Džesika Parker i Metju Broderik u neobičnim ulogama: Iza zatvorenih vrata apartmana čuvenog njujorškog hotela (FOTO)
Copyright Profimedia

Čuveni brodvejski komad Sare Džesike Parker i Metjua Broderika “Plaza Suite” stiže u London!

Scenska komedija Nila Simona imaće ograničenu projekciju u londonskom Savoy teatru u januaru 2024. godine, a poznati holivudski par ponovo će zaigrati svoje uloge. Predstava “Plaza Suite” sa Brodveja, premijerno je prikazana u Hudson teatru prošle godine u martu i zadnji put je odigrana u julu.

Profimedia
 

Sara i Metju igraju tri različita para koji se prijavljuju u hotel Plaza. Svaki čin priča priču o dva lika koji istražuju sukob svoje veze u istom apartmanu 719, čuvenog hotela u Njujorku.

Profimedia
 

Oboreni rekordi na blagajnama

Debitantsko zajedničko igranje bračnog para u brodvejskoj komediji, oborilo je rekorde na blagajnama tokom svog ograničenog 19-nedeljnog angažmana, zauzimajući treće mesto sa predstavom koja je donela najveću zaradu u istoriji Brodveja, prenosi Harpers Bazaar.

Profimedia
 

Put ovog komada do Brodveja počeo je kada je stari prijatelj glumačkog para, zamolio Saru i Metjua da pročitaju scenario, nakon čega je Broderik izjavio:

- Sećam se da smo oboje razmišljali, Bože, zar ne bi bilo zabavno da zaista napravimo takvu predstavu. I sve ostalo, od tog dana, je istorija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike