Džena Ortega otkrila detalje druge sezone serije „Sreda“: Jedna stvar se izbacuje, sve postaje jezivije i mračnije

10.06.2023 | 15:00

Autor: Dejan Ćirić

„Odlučili smo da želimo još malo da koketiramo sa horor aspektima“, ističe glumica

Copyright Profimedia

Džena Ortega je izjavila da će druga sezone „Srede“, jedne od najgledanijih Netfliksovih serija svih vremena, odbaciti romantične priče u korist pojačavanja horor elemenata.

Glumica, koja je u međuvremenu postala i producent serije, je u razgovoru sa svojom koleginicom El Fening u emisiji "Variety's Actors on Actors“ objasnila da će se sledeće poglavlje više bazirati na horor segmentima kako bi postalo jezivije i ekscentričnije.

Profimedia
 

- Odlučili smo da želimo još malo da koketiramo sa horor aspektima. Baš zato što je tako zabavna, ovakva serija sa vampirima, vukodlacima i supermoćima, dozvoljava nam da ne shvatamo sebe preozbiljno - izjavila je Ortega.

Bez ljubavi i romantike

U prvoj sezoni videli smo Sredu zapletenu u ljubavni trougao, ali se Dženi taj zaplet nije dopao jer smatra da to uopšte nije u skladu sa njenim likom.

- Napuštamo svako romantično ljubavno interesovanje u vezi Srede, što je zaista sjajno. Bićemo hrabriji i mračniji.

Profimedia
 

Ortega je pričala i o procesu saradnje iz prve sezone, objašnjavajući kako će se sastati sa rediteljem Timom Bartonom i timom za pisanje ne bi li shvatila šta je najvažnije za lik Srede Adams od početka druge sezone.

- Želeli smo ranije da počnemo razgovore. Tako sam radoznala. Želim da vidim odevne kombinacije, nove likove koji dolaze, scenarije, i presrećna sam što su me pustili da se oprobam u ulozi producenta - zaključila je glumica.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam