Neverovatni prizori iz filma "Barbi": Šta će biti sa najpoznatijom lutkom kad zakorači u stvarni svet? (FOTO/VIDEO)

26.05.2023

11:15

0

Novi trejler otkriva fascinantne stvari

Neverovatni prizori iz filma "Barbi": Šta će biti sa najpoznatijom lutkom kad zakorači u stvarni svet? (FOTO/VIDEO)
Margo Robi kao Barbi - Copyright Profimedia

Film o najpoznatijoj lutki na svetu "Barbi" u kojem glavne uloge igraju Margo Robi i Rajan Gosling, definitivno stiže u svetske bioskope 21. jula, a upravo je objavljen i zvaničan trejler ovog filma.

Nakon brojnih tizera sada možemo da uđemo u ružičast svet Barbi i Kena.

Profimedia
 

- Živeti u zemlji Barbika znači biti savršeno biće na savršenom mestu. Osim ako nemate potpunu egzistencijalnu krizu. Ili ste Ken - glasi kratak sinopsis filma.

Umorni od života u Barbilendu

Umorni od života u Barbilendu, Margo Robi u ulozi Barbi i Rajan Gosling u ulozi Kena odlučuju da zakorače izvan granica svog sveta gde ih čeka prava avantura.

Profimedia
 

Tada zapravo shavataju koliko se realan svet razlikuje od njihovog ružičastog sveta pa tako Barbi i Ken u realnom svetu bivaju čak uhapšeni.

Film je režirala slavna Greta Gervig, a nakon objavljivanja orvih tizera stigle su urnebesne reakcije na Goslinga za koga fanovi tvrde da ne liči na Kena, već da zbog frizure podseća na čuvenu voditeljku Elen Dedženeris.

Profimedia
 

Rajan Gosling izjavio je u emisiji „The Tonight Show“ da je scenario filma „Barbi“ "najbolji koji je ikad pročitao", ali da to nije ono što ga je nateralo da prihvati ulogu Kena.

Biću tvoj Ken

- Najbolji scenario koji sam pročitao. Izađem u zadnje dvorište i znate li gde sam pronašao Kena? Na zemlji, sa licem u blatu, odmah pored zgnječenog limuna - rekao je glumac i dodao kako je fotografiju prljave lutke odmah poslao rediteljki filma Greti Gervig uz poruku:

- Biću tvoj Ken jer ova priča mora biti ispričana.

Profimedia
 

Inače australijskoj zvezdi Margo Robi plaćeno je, za glumice neverovatnih 12,5 miliona američkih dolara, da „oživi“ najpoznatiju lutku na svetu.

Profimedia
 

Pored Robi i Goslinga igraju i Amerika Ferara, Kejt Mekinon, Majkl Sera, Isa Rej, Vil Ferel, Simu Li, Dua Lipa, Helen Miren, Ema Meki i mnogi drugi.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike